Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Powiem Wam że ja mojego zamawiałem 7 listopada 2017 a odebrałem 6 sierpnia 2018, czyli równe 9 miesięcy oczekiwania. Pierwszy termin miał być koniec lutego, potem wskoczył maj, następnie czerwiec a finalnie był w sierpniu. Ale powiem że warto było czekać na niedźwiadka 
to może to wina dealeraUlaSh pisze: ↑10 paź 2018, 19:24
Podbono u naszego dilera nikt w tym roku już kodiaqa nie odbierze. Mają zamówionych 15 więc raczej małoprawdopodobne, że wszystkie są w takuej samej konfiguracji jak mój
jaki to dealer?
czyżby już wszyscy pogodzeni z losem
albo może nastąpił wysyp Kodiaqów
albo może nastąpił wysyp Kodiaqów
-
Kris
- Samochód: BMW e39 M5, Kodiaq 2.0TSI 4x4 DSG,
Ciezko zgodzic sie czy tez pogodzic z faktem ze auto ktore mialo byc do odbioru wrzesien/pazdziernik bedzie... nie wiadomo kiedy.
Jesli uzyskalbym taka informacje ze auto bedzei dostepne po 6-9 czy nawet 12 miesiacach od zamowienia raczej szukal bym dalej innego auta. (Skuszony ok 3 miesiecznym terminem zdecydowalem sie na skode...)
Przedzial cenowy w jakim jest kodiaq nie jest hermetyczna zamknieta do kilku modeli i marek grupa tak wiec nie ma co gloryfikowac jakosci skody i stawiac ja jako wzor aut tej kllasy, zdecydowanie ma sporo konkurencji ktora mozna bylo wybrac i juz jezdzic. Nie oczekuje codow ale wysyp kodiaqow na jesien bylby milym akcentem.
Jesli uzyskalbym taka informacje ze auto bedzei dostepne po 6-9 czy nawet 12 miesiacach od zamowienia raczej szukal bym dalej innego auta. (Skuszony ok 3 miesiecznym terminem zdecydowalem sie na skode...)
Przedzial cenowy w jakim jest kodiaq nie jest hermetyczna zamknieta do kilku modeli i marek grupa tak wiec nie ma co gloryfikowac jakosci skody i stawiac ja jako wzor aut tej kllasy, zdecydowanie ma sporo konkurencji ktora mozna bylo wybrac i juz jezdzic. Nie oczekuje codow ale wysyp kodiaqow na jesien bylby milym akcentem.
- stingerA6
- Samochód: Bardzo Mocarny Wagon - prawie Kodiaq
Ja stwierdzam, że miałem duże szczęście z przy moim, który za tydzień rusza w drogę do mnie.
Dla tych, którzy nie mają jeszcze terminu produkcji lub mają po 48 tygodniu i co gorsze zamówili diesle, nie będzie dobrych wieści (wtajemniczeni wiedzą). Nie chodzi tu tylko o termin produkcji.
Dla tych, którzy nie mają jeszcze terminu produkcji lub mają po 48 tygodniu i co gorsze zamówili diesle, nie będzie dobrych wieści (wtajemniczeni wiedzą). Nie chodzi tu tylko o termin produkcji.
"Forum to nie agencja towarzyska.....wszystkim nie dogodzimy"
"Niektórzy pędzą na złamanie karku, aż ciężko ich nieraz wyprzedzić."
-
coolnba
- Samochód: Kodiaq Style 2.0 TDI 150 KM 4x4 DSG-7
A o co jeszcze ?;)stingerA6 pisze:Ja stwierdzam, że miałem duże szczęście z przy moim, który za tydzień rusza w drogę do mnie.
Wysłane z mojego ONEPLUS A5010 przy użyciu Tapatalka
- stingerA6
- Samochód: Bardzo Mocarny Wagon - prawie Kodiaq
Ciężko będzie z ustaloną ceną
"Forum to nie agencja towarzyska.....wszystkim nie dogodzimy"
-
coolnba
- Samochód: Kodiaq Style 2.0 TDI 150 KM 4x4 DSG-7
No jestem ciekaw bo teoretycznie zamawiałem jeszcze diesla z my2018 w czerwcu termin potwierdził mi dealer na listopad czyli 45 tydzieństingerA6 pisze:Ciężko będzie z ustaloną ceną
Wysłane z mojego ONEPLUS A5010 przy użyciu Tapatalka