2.0TSI Sportline - praktycznie wszystko z listy dodatków oprócz haka, 3-ciego rzędu siedzeń, webasto i jakiś drobiazgów (typu elektrycznie regulowany fotel pasażera).
Jak zamawiałem to dealer namówił mnie na Sportline (miał być Style) twierdząc, że z jego doświadczenia Sportline jakoś szybciej trafia do produkcji. Mimo, że do Sportline'a musiałem pododawać więcej rzeczy (to co Style miał w standardzie) i finalnie wyszło ciut drożej to zaważył kolor, który moim zdaniem z czarnymi dodatkami wygląda super a na Style'u z chromami jakoś mi nie podszedł (czerwony metalik).
Czas oczekiwania na Kodiaqa
- stingerA6
- Samochód: Bardzo Mocarny Wagon - prawie Kodiaq
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Faktycznie Spotline szybciej się produkują. Ja muszę grzecznie poczekać na mojego Style i przerobić na Sportline
"Forum to nie agencja towarzyska.....wszystkim nie dogodzimy"
"Niektórzy pędzą na złamanie karku, aż ciężko ich nieraz wyprzedzić."
-
Tomala72
- Samochód: Skoda Kodiaq Style 4x4 2,0 TDI 190 KM DSG 7
Szkoda, że odpuściłeś webasto. Ten element wyposażenia wyróżnia Kodiaqa od kilku konkurentów w tej klasie. Zimą komfort użytkowania pierwsza liga.rpp pisze: ↑09 lip 2018, 12:012.0TSI Sportline - praktycznie wszystko z listy dodatków oprócz haka, 3-ciego rzędu siedzeń, webasto i jakiś drobiazgów (typu elektrycznie regulowany fotel pasażera).
Jak zamawiałem to dealer namówił mnie na Sportline (miał być Style) twierdząc, że z jego doświadczenia Sportline jakoś szybciej trafia do produkcji. Mimo, że do Sportline'a musiałem pododawać więcej rzeczy (to co Style miał w standardzie) i finalnie wyszło ciut drożej to zaważył kolor, który moim zdaniem z czarnymi dodatkami wygląda super a na Style'u z chromami jakoś mi nie podszedł (czerwony metalik).
Oj tak, podpisuję się pod tym. Dla mnie to był jeden z najważniejszych elementów wyposażenia. Koniecznie chciałem to mieć w aucie i nie zawiodłem się.
Są tylko dwa problemy z tym:
Największy problem to pamiętać, aby to włączyć
Drugi problem to aplikacja skody, która czasem odmawia posłuszeństwa i nie chce się połączyć. Szlag mnie trafia, bo nie noszę tego dodatkowego pilota do webasto, tylko korzystam z tej aplikacji, bo to wygodne. Wygodne, pod warunkiem, że działa
-
coolnba
- Samochód: Kodiaq Style 2.0 TDI 150 KM 4x4 DSG-7
No to zobaczymy ile będzie się czekać zamówienie złożone 21.06.2018 teraz się dowiedziałem że produkcja zaplanowana na drugą połowę listopada i odbiór w pierwszym tygodniu grudnia u dealera w Poznaniu.
- stingerA6
Mój zamówiony 25.06 i nie ma na razie szans na przypisanie konkretnego tygodnia produkcji
"Forum to nie agencja towarzyska.....wszystkim nie dogodzimy"
-
coolnba
- Samochód: Kodiaq Style 2.0 TDI 150 KM 4x4 DSG-7
Do tego jest przerwa w produkcji w Lipcu czy Sierpniu 
- stingerA6
Ewidentnie przypuszczenie handlowca