Macie pm, możecie założyc sobie nowy temat. Root proszę usuń oftopic'owe posty również z moim
Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Panowie co to ma wspólnego z czasem oczekiwania na Kodiaq'a?
Macie pm, możecie założyc sobie nowy temat. Root proszę usuń oftopic'owe posty również z moim
-
RobKos
- Samochód: Skoda Kodiaq 2.0 TDI 190KM Style DSG 4x4
Prośba o założenie wątku nt. temat.
U mnie według rozkładu w przyszłym tygodniu produkcja:)
U mnie według rozkładu w przyszłym tygodniu produkcja:)
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
Zgadzam się z przedmówcami. Na tematy poboczne proszę rozmawiać w osobnych wątkach. Tutaj wracamy do czasu oczekiwania.
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! 
U mnie od pomysłu zakupu do realizacji 28 dni 
-
Malenstwo8
- Samochód: Kodiaq II RS :)
-
Fatboy
Czekal 4 tygodnie na approval od zony
Dokładnie pokazowy w salonie stał, a miało być 2.0 TSI , automat i rabat min 6% reszta przy okazji. A żona była głównym prowodyrem zakupu więc o zgodę nie musiałem „błagać” 
-
Malenstwo8
- Samochód: Kodiaq II RS :)
Wszystko jasne 
-
Panzer_Lemon
- Samochód: Kodiaq 1.5 TSI Style
Panzer_Lemon pisze: ↑25 maja 2018, 8:37Mój się dzisiaj montujePo 6 miesiącach czekania. Przy okazji dealer mnie sam z własnej woli poinformował, że w związku z tak długim oczekiwaniem dostanę przedłużoną gwarancję gratis
Nieoficjalnie słyszałem, że to odgórna inicjatywa Skody, tak więc polecam wszystkim, których cierpliwość została wystawiona na wielką próbę, odezwać się do dealerów.
1.4TSI, biały metalic, style, bez haków i innych wydłużaczy terminów...
Nie wiem co już mam o tym wszystkim myśleć.... W ramach rekompensaty dostałem dodatkowe 2% zniżki (w sumie 9) i tą przedłużoną gwarancję, o której pisałem w poprzednim poście. Tylko się zastanawiam czy jest sens dalej rozmawiać z tym dealerem ? Czy to on czy importer, czy może fabryka (wersja dealera) mnie tak urządzili ?!
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
Poproś o numer komisji i sprawdź u importera lub innego dealera. Jeśli sprzedawca nie ściemnia, to nie powinien Ci robić problemów.
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum!