Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
U mnie okres zamrożenia ok4 tyg. Pozniej produkcja kilka dni obecnie jestem na etapie czekania na dokumenty i samochód.
Panie i Panowie:
Złożone zamówienie 05.03.2018r.
Samochód już na placu u dilera, dopinam formalności związane z leasingiem i odbiór w przyszłym tygodniu.
Od początku do końca nie całe trzy miesiące. 2.0 TSI 4x4 DSG, wersja style, kolor czarny + masa dodatków ale bez okna dachowego i haka.
Niedługo pierwsze foty pewnie 
Samochód już na placu u dilera, dopinam formalności związane z leasingiem i odbiór w przyszłym tygodniu.
Od początku do końca nie całe trzy miesiące. 2.0 TSI 4x4 DSG, wersja style, kolor czarny + masa dodatków ale bez okna dachowego i haka.
Ja mam swojego już 8 miesięcy... i powiem, że warto było czekać te 5 miesięcy 
-
Tomala72
- Samochód: Skoda Kodiaq Style 4x4 2,0 TDI 190 KM DSG 7
To się porobiło. Pięknie, że Skoda wyrabia się w takich terminach. U mnie zamówienie poszło dokładnie 11.03.17 a odbiór 05.08.17. Wtedy wszyscy mi gratulowali, że nie czekałem pół roku.Svaigas pisze: ↑25 maja 2018, 18:14Panie i Panowie:
![]()
Niedługo pierwsze foty pewnie
![]()
PS. I tak ten sam MR 2018.
-
zbyszko76
- Samochód: Skoda Kodiaq 1.4 TSI 4x4 DSG w oczekiwaniu
U mnie już w produkcji zamówiony w listopadzie
- stingerA6
- Samochód: Bardzo Mocarny Wagon - prawie Kodiaq
Diesle bardzo przyspieszyły, do nawet dwóch miesięcy. Benzyny nadal kiepsko.
"Forum to nie agencja towarzyska.....wszystkim nie dogodzimy"
"Niektórzy pędzą na złamanie karku, aż ciężko ich nieraz wyprzedzić."
-
bubuś
- Samochód: był Kodiaq Style 2,0 TDI 140kW, 4x4, DSG + dodatki
????? Chyba spowolniły.
Moja furmanka (190 KM w wersji Style z 14 spośród 15 asystentów i innymi dodatkami, w pierwszej wersji miała być produkowana w 19 tygodniu, co mi odpowiadało, bo bym dotarł auto na wakacje. Z każdym kolejnym moim zapytaniem o termin dowiadywałem się, że się on z niewiadomych powodów obsuwa. Ostatni wskazany mi termin przypadał na ostatni tydzień sierpnia.
Więc wychodzi, że będzie to MR 2019, orzekłem, że skoro już tyle czekam, to poczekam (gdybym wiedział, że tak długo przyjdzie czekać to bym zamówił Ssangyonga Rextona w diselku), ale do nowszego modelu nie dopłacę ani grosza ponad to co zostało wycenione w zamówieniu. Orzekli, że nie ma sprawy.
Follow your dreams
Cenię swój wzrok i czas, dlatego nie czytam niechlujnie pisanych postów! Oczekujesz pomocy, używaj poprawnej pisowni.
Popieram akcję na rzecz poprawnej pisowni i ortografii w Internecie: BYKOM-STOP!
Cenię swój wzrok i czas, dlatego nie czytam niechlujnie pisanych postów! Oczekujesz pomocy, używaj poprawnej pisowni.
Popieram akcję na rzecz poprawnej pisowni i ortografii w Internecie: BYKOM-STOP!
- stingerA6
- Samochód: Bardzo Mocarny Wagon - prawie Kodiaq
Jutro znajomy odbiera 2.0 to zamówionego 20 marca
"Forum to nie agencja towarzyska.....wszystkim nie dogodzimy"
Ja też jutro odbieram zamówiony w listopadzie. 
-
janoush
- Samochód: Kodiaq Style 2.0TSI, Astra J 1.6