Ja wziąłem pakiet rodzinny, gdy robiłem konfiguracje to takiego pakietu nie znalazłem. W sumie chyba do dziś go nie ma.
Swoją drogą takie zagłówki w wersji style mogły być w standardzie i może kiedyś będą.
Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Witam Wszystkich!
Kodiaq zamówiony 19.01 potwierdzona produkcja na ostatni tydzień kwietnia, odbiór ok. 15 maja. Wersja STYLE 2.0 TDI 4x4 150 KM Manual.
Według informacji mojego dealera tylko szklany dach opóźnia produkcję, na przełomie lipca/sierpnia planowana przerwa wakacyjna w produkcji min. 2 tygodnie. Kodiaqi zamówione teraz, przewidywana produkcja wrzesień-październik.
Pozdrawiam
Kodiaq zamówiony 19.01 potwierdzona produkcja na ostatni tydzień kwietnia, odbiór ok. 15 maja. Wersja STYLE 2.0 TDI 4x4 150 KM Manual.
Według informacji mojego dealera tylko szklany dach opóźnia produkcję, na przełomie lipca/sierpnia planowana przerwa wakacyjna w produkcji min. 2 tygodnie. Kodiaqi zamówione teraz, przewidywana produkcja wrzesień-październik.
Pozdrawiam
-
kamilR
- Samochód: Hyundai Tucson 1.7crdi '15,Koleos 2.0dci 4x4 '17
W konfiguratorze nie ma tego pakietu komfortowego snu a w cenniku jest za 700 lub 900 zł. I tu sa te zagłówki plus rolety, kocyk i nie wiem czy cos jeszcze.
To, że w cenniku jest to wiem, tylko ponoć jest tam informacja, że jest dostępny w autach produkowanych od 22 tygodnia. Być może dlatego nie ma go w oficjalnym konfiguratorze.
Jak próbowałem dodawać u siebie różne elementy wyposażenia, to ten jedyny wywalał mi termin produkcji z 15 tygodnia na 31.
Jak to będzie taki rewelacyjny dodatek, to będzie go można łatwo samemu dołożyć.
Jak próbowałem dodawać u siebie różne elementy wyposażenia, to ten jedyny wywalał mi termin produkcji z 15 tygodnia na 31.
Jak to będzie taki rewelacyjny dodatek, to będzie go można łatwo samemu dołożyć.
-
Rafał
- Samochód: 2.0 tsi lava blue
dokładnie, 1300 - bo tyle miał kosztować ten pakiet to ciut za dużo za jedynie użyteczne zagłówki
Ostatnio zmieniony 31 mar 2017, 17:04 przez Rafał, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Rafał
dokładnie, 1300 - bo tyle miał kosztować ten pakiet to ciut za dużo za jedynie użyteczne zagłówki
Ostatnio zmieniony 31 mar 2017, 17:04 przez Rafał, łącznie zmieniany 1 raz.
-
kamilR
- Samochód: Hyundai Tucson 1.7crdi '15,Koleos 2.0dci 4x4 '17
Dokładnie to kosztuje 1500 dla wersji ambition i style(dla active niedostepny) , dla style z pakietem Fresh koszt to 900:) według cennika.
-
rafalhtc
- Samochód: Hyundai Tucson 2017| 1.6 GDI | Comfort + Navi
A znany od lat zagłówek turystyczny dmuchany lub poduszka w tym kształcie to koszt ok 50zl i jak mamy ochotę to zabieramy go ze sobą. Efekt praktycznie ten sam:p
-
bodzioxl
- Samochód: Skoda, Kodiaq, Ambition 1,4 TSI, 125kM
No i doczekałem się... Dzisiaj byłem oglądać moje zamówione autko. Procedura obioru ma być krótka. Trzeba tylko zarejestrować, ubezpieczyć i biorę się za testowanie
Jest piękny!!!
bodzioDW Skoda, Kodiaq, Ambition 1,4 TSI, 125kM, 7-os
-
Rafał
no chyba nie do końca - te zagłówki ograniczają ruch głowy na boki, a poduszka (taka wokół szyi) raczej nie trzyma w żadnej płaszczyźnie