Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
ok - czyli "potwierdzony" to inaczej zamrożony i wtedy można odliczać już czas do odbioru 
-
Fatboy
Wstepna data produkcji.michalmiko pisze: ↑16 maja 2018, 20:13W sensie, że termin produkcji był już zamrożony, a nie tylko pojawiła się wstępna data produkcji?
- michalmiko
- Samochód: Kodiaq Style 4x4 2.0 TSI Lava Blue 244KM/431Nm
Czyli lipa :/ Chciałem jeden pakiet dołożyć, ale w salonie sprzedawca mi powiedział, że nie chce nic ruszać, bo może to wpłynąć na termin produkcji (wydłużyć). Miałem nadzieję, że może jak już się "zamrozi" to może wtedy by mi dopisał ten pakiet, ale jak nie, to już trudno 
-
FIRCYK
- Samochód: VV TIGUAN II HL 2.0 150HP
Normalnie nienormalna sytuacja z czasem oczekiwania jestem załamany
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
A mój już się wyprodukował i jest w transporcie jupiii
-
FIRCYK
- Samochód: VV TIGUAN II HL 2.0 150HP
A ja zamawiam w tym tygodniu ale szukam czegoś od ręki.
Zacytuję cześć posta z innego wątku.
Pamiętam, że z takiego właśnie powodu nie zdecydowałem się na zakup Superba, czekać na auto pół roku albo więcej? Kupiłem Passata w podobnej cenie i konfiguracji, czekałem na auto około 3 miesiace.
Teraz powtórka z Kodiaq jak widać... schemat podobny, więc może to zamierzone działanie? Marketing teraz to manipulacja na wszelkie możliwe sposoby.
Pamiętam, że z takiego właśnie powodu nie zdecydowałem się na zakup Superba, czekać na auto pół roku albo więcej? Kupiłem Passata w podobnej cenie i konfiguracji, czekałem na auto około 3 miesiace.
Teraz powtórka z Kodiaq jak widać... schemat podobny, więc może to zamierzone działanie? Marketing teraz to manipulacja na wszelkie możliwe sposoby.
-
janoush
- Samochód: Kodiaq Style 2.0TSI, Astra J 1.6
W piątek zadzwonił do mnie dealer i powiedział, że moje auto jedzie lub już jest na składzie celnym...
Czekam od 03.09.2017. Zaraz poród...
janoush
-
Looser
- Samochód: 2.0 tdi DSG 150 KM kodiaq
Po jakim czasie od produkcji mieliście auto na miejscu w kraju.
Mój ma być na produkcji w 24 tygodniu. Ciekaw jestem czy będzie do końca czerwca.
Mój ma być na produkcji w 24 tygodniu. Ciekaw jestem czy będzie do końca czerwca.
2.0 tdi 150 KM dsg
-
Fatboy
U mnie roznica w wydaniu czeskiej i polskiej homologacji to byly 4 dni a 3 dni pozniej byl w salonie, czyli pelny tydzien od poniedzialku do poniedzialku (19.03.18).