Czas oczekiwania na Kodiaqa
- michalmiko
- Samochód: Kodiaq Style 4x4 2.0 TSI Lava Blue 244KM/431Nm
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
MY2019 to na pewno filtr gpf i przez to podnieśli moc silnika. Będzie możliwość doposażenia w elektroniczne zegary (żałuję, że się na to nie załapię, ale wolę to niż filtr gpf). Ma wejść też wersja L&K. Ciekawy jestem jak ona będzie wyceniona i czy nie przepłaciłem za mojego doposożanego Style, ale mówi się trudno 
-
Dil
- Samochód: Kodiaq Sportline Szary Steel
no tak tylko ze za silnik trzeba dopłacić 1900 zł a za zmianę rocznika 2200 do sportlinamichalmiko pisze: ↑28 kwie 2018, 14:42MY2019 to na pewno filtr gpf i przez to podnieśli moc silnika. Będzie możliwość doposażenia w elektroniczne zegary (żałuję, że się na to nie załapię, ale wolę to niż filtr gpf). Ma wejść też wersja L&K. Ciekawy jestem jak ona będzie wyceniona i czy nie przepłaciłem za mojego doposożanego Style, ale mówi się trudno![]()
Dopłata za silnik z tego co wiem dotyczyć będzie tylko 2.0tsi bo tam wzrośnie moc o 10 KM, w przypadku 1.4tsi i zmiany na 1.5 tsi moc pozostanie taka sama 150KM i tam nie ma być podobno żadnej dopłaty.
-
RobKos
- Samochód: Skoda Kodiaq 2.0 TDI 190KM Style DSG 4x4
W końcu dostałem info, że niby 23 tydzień ale póki co jeszcze nie zamrożonykedzier pisze:RobKos witam w klubie oczekujących na 20 tydzień. Zamówiony na koniec listopada, produkcja potwierdzona na 20 tydzień. Z tego co dealer mówi, 19.05 zakończenie produkcji ok 23-24 w Poznaniu
Wysłane z mojego ASUS_Z01HD przy użyciu Tapatalka
No to u mnie lepiej bo już mrozem zawiało. ZamrożonyRobKos pisze: ↑29 kwie 2018, 14:13W końcu dostałem info, że niby 23 tydzień ale póki co jeszcze nie zamrożonykedzier pisze:RobKos witam w klubie oczekujących na 20 tydzień. Zamówiony na koniec listopada, produkcja potwierdzona na 20 tydzień. Z tego co dealer mówi, 19.05 zakończenie produkcji ok 23-24 w Poznaniu
Wysłane z mojego ASUS_Z01HD przy użyciu Tapatalka
3mam kciuki aby u wszystkich były tylko przyspieszenia
-
Piotrek
- Samochód: Kodiaq 1,4TSi 125 KM Red Velvet
Właśnie dostałem wiadomość, że mój zamówiony w ostatnim tygodniu stycznia już się wyprodukował
. 14 ma być w Poznaniu. W sumie jak do teraz wyszło trochę więcej niż trzy miesiące
-
Looser
- Samochód: 2.0 tdi DSG 150 KM kodiaq
Też dostałem dziś wiadomość od dealera. Termin produkcji 23 tydzień. Zobaczymy . Może do końca czerwca dojedzie.
2.0 tdi 150 KM dsg
-
Piotrek
- Samochód: Kodiaq 1,4TSi 125 KM Red Velvet
1.4 TSI 125 KM Ambition Red Velvet - K1K1
a z dodatków:
- pakiet fresh dla ambition
- funkcja monitorowania martwego pola
- reflektory full LED
- alarm z funkcją safe
- podgrzewane dysze spryskiwaczy