Czy ktoś starał się już reklamować trzeszczącą deskę rozdzielczą ???
Dzisiaj jeździłem Superb i w aucie cisza a u mnie w Kodiaqu poprostu nie idzie wytrzymać ciągle coś skrzypi, spod deski rozdzielczej ...
Ktoś już reklamował???
Reklamacja trzeszczących plastików
-
Łukasz1234
- Samochód: Kodiaq 2.0 TDI DSG 4*4
Re: Reklamacja trzeszczących plastików
U mnie na szczęście nie skrzypi nic, więc nie mam co reklamować. Może ktoś coś.....
-
Malenstwo8
- Samochód: Kodiaq II RS :)
U mnie cisza.
- MałGorzata
- Samochód: (Kodiaq Style 2.0 TSI 4x4 7DSG) -> -> -> Enyaq 60
Ale pytanie było do tych, którym trzeszczy a póki co zgłaszają się osoby, którym nie trzeszczy 
----
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER
-
krotz
- Samochód: Skoda Kodiaq 2.0 TSI
Kiedys reklamowałem skrzypiące klamki. Mi trzeszczą do takiego stopnia, że jak odpalam na maxa kantona to w rytm basów skrzypią drzwi od środka. Rok temu powiedzieli w Skodzie, że tak jest i nie ma na to rozwiązania.
W nowym Kodiaqu z 2018 nic nie skrzypi byłem widziałem. Mam zamiar za tydzień złożyć kolejną reklamację, że jednak się da i dlaczego mając ten sam samochód mam gorszy produkt od tego co teraz robią.
W nowym Kodiaqu z 2018 nic nie skrzypi byłem widziałem. Mam zamiar za tydzień złożyć kolejną reklamację, że jednak się da i dlaczego mając ten sam samochód mam gorszy produkt od tego co teraz robią.
Powiem tak. Reklamowałem problem ze skrzypiącym uchwytem od drzwi, ponoć powszechna sprawa.
W ASO odpowiedzieli "ten typ tak ma" no i na tym się zakończyło. Może z deską rozdzielczą potraktują sprawę poważniej.
W ASO odpowiedzieli "ten typ tak ma" no i na tym się zakończyło. Może z deską rozdzielczą potraktują sprawę poważniej.
DO developer
Reklamowałem rok temu trzeszczenie deski (lub okolic), nie znaleźli źródła. W przyszłą środę odstawiam auto do naprawy, nazbierało się trochę więcej rzeczy:
- wczoraj na autostradzie, na tempomacie przy prędkości ok. 120 km/h pojawiła się migająca kontrolka świec żarowych i zdechło turbo, tzw. "No ciąg"
Zjechalem na stację, restart i pomogło. Zdarzyło się to jednak po raz drugi w ciągu ostatnich kilku miesięcy więc postanowiłem to zgłosić.
- zapasowy kluczyk nie działa, miga kontrolka ale nie otwiera/zamyka drzwi. Zmieniłem baterie - nic. Próbowałem go zakodować - nic. Pozostawię to ASO.
- dolny plastik (mocowany na taśmę dwustronną) za przednim lewym błotnikiem znowu się odkleił.
- plastiki lub wiązka kabli w okolicach deski rozdzielczej powyżej 15°C trzeszczy i rezonuje nie do wytrzymania. Zimą dało się wytrzymać, brzęczało baardzo rzadko. Teraz robi się kakofonia, nawet Canton nie potrafi tego zagłuszyć...
Więcej grzechów nie pamiętam
- wczoraj na autostradzie, na tempomacie przy prędkości ok. 120 km/h pojawiła się migająca kontrolka świec żarowych i zdechło turbo, tzw. "No ciąg"
- zapasowy kluczyk nie działa, miga kontrolka ale nie otwiera/zamyka drzwi. Zmieniłem baterie - nic. Próbowałem go zakodować - nic. Pozostawię to ASO.
- dolny plastik (mocowany na taśmę dwustronną) za przednim lewym błotnikiem znowu się odkleił.
- plastiki lub wiązka kabli w okolicach deski rozdzielczej powyżej 15°C trzeszczy i rezonuje nie do wytrzymania. Zimą dało się wytrzymać, brzęczało baardzo rzadko. Teraz robi się kakofonia, nawet Canton nie potrafi tego zagłuszyć...
Więcej grzechów nie pamiętam
Ostatnio zmieniony 02 maja 2018, 20:20 przez BikeBert, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Malenstwo8
- Samochód: Kodiaq II RS :)
Zaraz, zaraz, Ty o Kodiaqu piszesz?