Czas oczekiwania na Kodiaqa
-
Panzer_Lemon
- Samochód: Kodiaq 1.5 TSI Style
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
I u mnie w końcu się ruszyło ! Zamówiony pod koniec listopada 1.4 DSG 150KM Style, miał być po 4 miesiącach. W styczniu dostałem info że będzie na początku czerwca. W marcu/kwietniu próbowałem się dowiedzieć dokładną datę, ale salon nie był w stanie mi na to odpowiedzieć. Zamówienie nie miało określonego terminu.... Taką przynajmniej wersję mi przedstawiano. Zacząłem wątpić czy w ogóle go dostanę przed wakacjami. A jednak ! Wczoraj telefon i w końcu padł konkret - 21 tydzień ! Dodam, że w poprzednim tygodniu wysłałem maila z kilkoma cierpkimi słowami. Czy to miało wpływ na przydział terminu ? Nie wiem, ale polecam innym czekającym męczyć dealera 
-
OnlineMałGorzata
- Samochód: (Kodiaq Style 2.0 TSI 4x4 7DSG) -> -> -> Enyaq 60
Jak dobrze, że ten okres mam już za sobą ale jak tak dalej pójdzie to następne auto trzeba będzie zamawiać rok wcześniej czyli już za 2 lata z haczykiem 
----
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER
- michalmiko
- Samochód: Kodiaq Style 4x4 2.0 TSI Lava Blue 244KM/431Nm
Ja jeszcze nie mam podanej daty produkcji, a chciałem dołożyć jeden pakiet. Ponoć nie ma już takiej możliwości.
Sprzedawca informował mnie przy zamawianiu, czy na pewno nie będzie zmian w konfiguracji, jak już zamówienie pójdzie, to nie ma zmian.
Jak czytałem wcześniej forum, to każdy sobie rezerwował termin po przez zamówienie nie do końca przemyślane. Chyba ludzie za dużo zmieniali i wprowadzili "sztywne" zamówienia
Sprzedawca informował mnie przy zamawianiu, czy na pewno nie będzie zmian w konfiguracji, jak już zamówienie pójdzie, to nie ma zmian.
Jak czytałem wcześniej forum, to każdy sobie rezerwował termin po przez zamówienie nie do końca przemyślane. Chyba ludzie za dużo zmieniali i wprowadzili "sztywne" zamówienia
ja dodałem pare dni po zamontowaniu ISOFIX z przodu bez problemu
- michalmiko
Dawno temu zamawiałeś? Może tylko tak w moim salonie mają, bo ludzie za dużo zamieszania robili 
-
Piotrek
- Samochód: Kodiaq 1,4TSi 125 KM Red Velvet
W moim przypadku mogłem zmieniać konfigurację, aż do momentu zamrożenia zamówienia, czyli 4 tygodnie przed produkcją. Ale uwaga, każda zmiana może pociągnąć za sobą zmianę terminu (zazwyczaj na bardziej odległy)
- michalmiko
No właśnie tu chyba o to poszło, bo i dealerowi i mi nie uśmiechał się Misiek MY2019. Ja nie chcę GPFa a on nie chce pokrywać różnicy w dopłacie do MY2019 (obiecał w przypadku MY2019)
Choć wprost mi tego nie powiedział, twardo twierdzi, że się nie da nic zmienić...
Nie każdą zmianę i nie na każdym etapie da się niestety dokonać.
Szukasz auta dla siebie? Zadzwoń, wynegocjujemy dobry rabat
608-870-520
Nie lubisz dzwonić? Pisz śmiało
608-870-520
Nie lubisz dzwonić? Pisz śmiało
Aja go juz mam zamowiony 20.12odebrany 20.04 jestem mega zadowolony mial byc 1.4 tsi a jest 2.0 Tdi 4x4 piekny....

how to delete a league of legends account

EleganckiLolek pisze: ↑23 kwie 2018, 16:21Aja go juz mam zamowiony 20.12odebrany 20.04 jestem mega zadowolony mial byc 1.4 tsi a jest 2.0 Tdi 4x4 piekny....