Osłona silnika " pakiet na bezdroża"
Re: Osłona silnika " pakiet na bezdroża"
właśnie się zastanawiam dlaczego w katalogu ta osłona jest za 1100zł skoro w Niemczech nowa kosztuje : metalowa 30Euro a plastikowa 40Euro czyli 100-200zł i to w ASO
. Czy to oznacza ,że Kodiak bez pakietu na bezdroża nie posiada plastikowej osłony silnika w ogóle ?
-
Malenstwo8
- Samochód: Kodiaq II RS :)
Posiada plastikową osłonę i to całkiem udaną.
- MałGorzata
- Samochód: (Kodiaq Style 2.0 TSI 4x4 7DSG) -> -> -> Enyaq 60
Pakiet na bezdroża to nie tylko osłona silnika 
Spójrzcie na mój post z poprzedniej strony.
viewtopic.php?f=9&t=593#p13832
Spójrzcie na mój post z poprzedniej strony.
viewtopic.php?f=9&t=593#p13832
----
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER
ok i już jest jaśniej, dzięki 
To chyba chwyt marketingowy: "dzięki lepszym sprężynom i amortyzatorom." Nie wydaję mi się, aby zawieszenie różniło się czymkolwiek od modeli bez tego pakietu...
chyba ktoś Was wkręca
zarówno ten plastikowy jak i metalowy element JEST pod autem i to BEZ kupowania pakietu na bezdroża.
mam zdjęcie które kiedyś zrobiłem przy wymianie oleju - widok na dalszą część auta pod spodem
- plastik który pokazujecie osłania silnik i był odkręcony do wymiany oleju - tej części nie widać na zdjęciu
- kawałek blachy jest w dalszej części spodu (pod skrzynią biegów?) - widać na zdjęciu
- ponadto reszta jest prawie obudowana

zarówno ten plastikowy jak i metalowy element JEST pod autem i to BEZ kupowania pakietu na bezdroża.
mam zdjęcie które kiedyś zrobiłem przy wymianie oleju - widok na dalszą część auta pod spodem
- plastik który pokazujecie osłania silnik i był odkręcony do wymiany oleju - tej części nie widać na zdjęciu
- kawałek blachy jest w dalszej części spodu (pod skrzynią biegów?) - widać na zdjęciu
- ponadto reszta jest prawie obudowana

Super fajnie
, Ja bym nie pytał ale auta jeszcze nie mam a sprzedawca w ramach "przeprosin" za opóźnienie zaproponował : dodatkowe gniazdko USB oraz 230V (teraz wg cennika 600zł) i ewentualnie pakiet na bezdroża ( 1100zł) i się zastanawiam a okazuje się ,że jakieś osłony są ( może słabsze ale są ) , chcę zamiast tego pakietu fabryczny alarm z Safe (za 1000zł) ale z jakiegoś powodu niby nie da się go teraz domówić ( i sprawdzają czy serwis może to sam dołożyć - nie wiedzą czy jest wiązka w STYLE ).
Alarm zawsze można jakiś dołożyć a jeśli chodzi o osłony to może ktoś kto teraz odebral BEZ pakietu potwierdzi to zdjęcie. Zawsze księgowy mógł wpaść na pomysł ze po co dawać je za darmo - będziemy je sprzedawać 
-
Dual
- Samochód: Kodiaq 2.0 TSI DSG Style
Chyba że u kolegi pakietu na bezdroża mialo nie być a ktoś przez pomyłkę zamontował, a ja zamawiałem i go teraz nie mam, bo jest u kolegi???
)
Pozdrawiam
Dual
Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Style
Dual
Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Style
To pozagladajcie pod spód Kto ma tak jak ja. Może w tamtym roku dawali a teraz już nie lub odwrotnie. Mój jest z połowy 2017