Virutal Cockpit - AID - doposażenie
Re: Virutal Cockpit - AID - doposażenie
i wtedy można dowolny przebieg ustawić zg z aktualnym ? (przy nowym liczniku oczywiście)
Ostatnio zmieniony 28 mar 2018, 9:23 przez Vibor, łącznie zmieniany 1 raz.
- Eldar
- Samochód: Seat Ibiza FR 2.0 TDI
Nie robiłem tego ale zgodnie z teorią tak. Można ustawić dowolny przebieg w nowym liczniku.
Oczywiście zawsze pozostaje opcje zapisu bezpośrednio do pamięci przez Panów "korygujących" liczniki. Nie wiem tylko czy rozgryźli już AID.
Oczywiście zawsze pozostaje opcje zapisu bezpośrednio do pamięci przez Panów "korygujących" liczniki. Nie wiem tylko czy rozgryźli już AID.
Info ze skody eskoda-shop.cz -> liczniki oryginalne, nowe, nie uzywane, nie przypisane do adnego auta. zamawiasz montujesz jedziesz 
Tyle, że nowy kosztuje Price with VAT: 38 000 Kč czyli jakieś 6 tys PLN 
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
W VAG-u licznik można zakodować tylko raz. Nawet jak mechanik się pomyli, to nie może nic poprawić. Oczywiście dotyczy to tylko ASO, nie magików 
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! 
Witam
czy ktoś się, decyduje na taka podmianę? Jak ktoś zrobi dajcie foty jakiś opis oraz namiary na magika.
Z tego co ustaliłem z ASO taka wymiana na nową części oryginalną nie będzie utraty gwarancji bo i dlaczego. Niestety ASO w stolicy a dokładnie 2 salony nie zrobią tego, obawiają się, komplikacji przy przekładaniu, ( rozmowa z elektrykiem, nawet nie wie jak to wycenić).
czy ktoś się, decyduje na taka podmianę? Jak ktoś zrobi dajcie foty jakiś opis oraz namiary na magika.
Z tego co ustaliłem z ASO taka wymiana na nową części oryginalną nie będzie utraty gwarancji bo i dlaczego. Niestety ASO w stolicy a dokładnie 2 salony nie zrobią tego, obawiają się, komplikacji przy przekładaniu, ( rozmowa z elektrykiem, nawet nie wie jak to wycenić).
Chyba wraz z nadchodzącym MY2019 cena AID spada, zegary są teraz za 30.7tys koron lub 1253 Euro czyli ok 5tys zł- spadek o ok 1tys zł(wg nadchodzącego cennika dopłata do zegarów AID ma być na poziomie 2tys - wg plotek )
Na zdjęciach w skodzie zegary (obrotomierz, prędkościomierz) z obecną grafiką wyglądają jak w grze komputerowej z przed 10-ciu lat. Może w wersji 2,3,4.... będą ładniejsze jakieś 3D. Pozostałe rzeczy (nawigacja, info o aucie) to jak na wyświetlaczu obok więc to kwestia przyzwyczajenia.
Jako następny krok w nawigacji wybrałbym przeniesienie ze środkowego panela na całą szybę
o tak:

Jako następny krok w nawigacji wybrałbym przeniesienie ze środkowego panela na całą szybę

AID ma kosztować 1800 zł 
Szukasz auta dla siebie? Zadzwoń, wynegocjujemy dobry rabat
608-870-520
Nie lubisz dzwonić? Pisz śmiało
608-870-520
Nie lubisz dzwonić? Pisz śmiało
-
Mans
- Samochód: VW Tiguan FL 1.5 TSI DSG7
Super sprawa,polecam wszystkim niedowiarkom bo naprawdę warto