Proszę o skończenie dyskusji na temat powozów konnych i powrót do tematu wątku. Howgh!
P.S. Poprawiłem Wam cytowanie.
Czas oczekiwania na Kodiaqa
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! 
-
Fatboy
Beka, dealer dzis (19.03) do mnie zadzwonil i mowi, ze auto gotowe do odbioru (zamowione 24.01). Jak wszystko dobrze pojdzie to odbieram 26.03.
-
Fatboy
13 tydzien, w polowie lutego dowiedzialem sie ze 9 tydzien (3-4 marzec). Jakos tydzien temu dowiedzialem sie, ze jest wyprodukowane a dzis, ze jest u dealera.
-
Fatboy
Przeklejam z mojego komentarza ze strony 195: "2.0 TSI Sportline, 4x4, DCC, Kessy Full, dach panoramiczny, el. ster. i podgrz. fotele (skora+alcantara), Velvet Red, DAB+, Amundsen, Gniazdo 230V+USB, Canton, Area View Cam, + pakiety wspomagajace kierowce itp, el. bagaznik, Webasto, 3-strefowa kl., sport. kierownica + pare pierdol i gratisow."
zamówienie między 2 a 5 stycznia 2018, po pewnym czasie info ,że auto na 15 marca, pod koniec lutego ,że na 10 kwietnia , dziś, że nie wiadomo kiedy bo termin nie ustalony
i nikt nic nie wie - podobno nawet importer
Tak samo u mnie miał być na koniec lutego, potem wskoczył 25 tydzień, w tamtym tygodniu przeskoczył na 16 tydzień, a w tym tygodniu znów przeskok na 22. Normalnie masakra 
A jaki silniczek zamawiales?? Bo mialem tak samo idealer mi powiedzial zeby zmienil jednostke na mocniejsza I tak zrobilem I czekam na nowy termin a mialem dokladnie tak samo tylko zamawialem 20.12....
1.4 TSI ACT czyli 150KM ,skrzynia manual