Czas oczekiwania na Kodiaqa

Wszelkie dyskusje związane z zakupieniem Kodiaqa
Svaigas
Samochód: Rozważam zakup Skody Kodiaq

Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa

Post autor: Svaigas »

@Robert65 gratulacje i jeden z rekordowych czasów oczekiwania - 2,5 miesiąca od momentu zamówienia do odebrania. Szacun :) Który delear tak szybko działa?

AUTO-PAK

REKLAMA:

AUTO-PAK
Kalinski

REKLAMA:

Kalinski

Awatar użytkownika
Robert65
Samochód: Skoda Kodiaq 2,0 TSI

Post autor: Robert65 »

Svaigas pisze:
09 mar 2018, 9:56
@Robert65 gratulacje i jeden z rekordowych czasów oczekiwania - 2,5 miesiąca od momentu zamówienia do odebrania. Szacun :) Który delear tak szybko działa?
:) auto zarejestrowane i ubezpieczone :), odbiór z salonu we środę. W Lublinie mamy dwóch dealerów skody : CRH Żagiel Auto (dealer skody i hondy) oraz AUTOHAUS OTTO AUTO GRUPA (VW, Audi i skoda), ja kupiłem auto w Autohaus Otto, wynegocjowałem tu lepszy rabat, w Żaglu sztywno trzymali się 4,5%, jeżeli chodzi o czas oczekiwania, to dla sprzedawcy też był wielkim zaskoczeniem, w dniu zamawiania czas odbioru określał w okolicach maja, nawet czerwca.

Fufrug
Samochód: Kodiaq 2.0 tsi 4x4

Post autor: Fufrug »

@Robert65
A tak z ciekawości to często zawracales głowę dilerowi kiedy Kodiaq się wyprodukuje? Czy sam diler dał Ci znac ze już auto jest w produkcji?

Awatar użytkownika
Robert65

Fufrug pisze:
09 mar 2018, 17:34
@Robert65
A tak z ciekawości to często zawracales głowę dilerowi kiedy Kodiaq się wyprodukuje? Czy sam diler dał Ci znac ze już auto jest w produkcji?
He he, pierwszy raz po ok tygodniu od wpłacenia zaliczki, bo obiecał, że do tej pory powiadomi mnie o terminie produkcji auta, niestety jeszcze kilka dni minęło, potem serwisowałem służbową skodę, to oczywiście rozmawialiśmy na ten temat, trzeci raz początek lutego - wtedy info o przyśpieszeniu produkcji auta, podane konkretne terminy, produkcji, kiedy ma być w Poznaniu, u dealera - potem to nie dzwoniłem a bywałem w salonie niby to przypadkiem ...po drodze... ;) podsumowując 6-7 razy ( 5 x ja, 2 x sprzedawca) , szczególnie wtedy jak Kodiaq stał sobie w Poznaniu i nie mógł dojechać do Lublina, nawet nie przypuszczałem jak bardzo to może mi się dłużyć... :D

Awatar użytkownika
michalmiko
Samochód: Kodiaq Style 4x4 2.0 TSI Lava Blue 244KM/431Nm

Post autor: michalmiko »

Robert jak już odbierzesz, to opisz wrażenia w porównaniu do Qashqaia :) Jestem bardzo ciekawy, bo za niedługo i ja dokonam takiej zamiany :D

Awatar użytkownika
Robert65

michalmiko pisze:
09 mar 2018, 18:55
Robert jak już odbierzesz, to opisz wrażenia w porównaniu do Qashqaia :) Jestem bardzo ciekawy, bo za niedługo i ja dokonam takiej zamiany :D
OK! nie ma sprawy ;) oczywiście bardzo subiektywnie...

Awatar użytkownika
michalmiko
Samochód: Kodiaq Style 4x4 2.0 TSI Lava Blue 244KM/431Nm

Post autor: michalmiko »

No w sumie tak, ale może po jakimś czasie będzie to bardziej obiektywna ocena :D Mam nadzieję, że aż tak QQ Ci nie zaszedł za skórę? ;)

Awatar użytkownika
Robert65

michalmiko pisze:
09 mar 2018, 20:14
No w sumie tak, ale może po jakimś czasie będzie to bardziej obiektywna ocena :D Mam nadzieję, że aż tak QQ Ci nie zaszedł za skórę? ;)
Jestem bardzo zadowolony z QQ, troszkę z żalem będę go sprzedawać... . Obiecuję porównanie na pewno będzie. ;)

Ale nie zaśmiecajmy tematu ...

prezes998
Samochód: KODIAQ STYLE 2,0 TSI DSG 4x4

Post autor: prezes998 »

Dzisiaj dobra wiadomość :) produkcja z 25 na 16 tydzień przeskoczyła :) :) :)

Fufrug
Samochód: Kodiaq 2.0 tsi 4x4

Post autor: Fufrug »

A to już potwierdzony termin?

ODPOWIEDZ