Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Trochę się naczekałem tj.od 21.11 ale wreszcie dziś mi potwierdzono odbiór niedźwiadka do dwóch tygodni 
-
Tomala72
- Samochód: Skoda Kodiaq Style 4x4 2,0 TDI 190 KM DSG 7
Zamówienie 11.03.2017. Produkcja 24 tydzień (ok. Bożego Ciała) i jak twierdzi handlowiec małe szanse aby było szybciej.
PS. Elektryczny fotel jest w zamówieniu.
PS. Elektryczny fotel jest w zamówieniu.
Nie sami nie dzwonią ja dzwoniłem żeby się upewnić czy wyprodukowany. Zadzwoń do swojego sprzedacy i się dowiedz żeby komuś innemu nie sprzedali
A swoją drogą masz zamówienie ponad 3 tygodnie później a wychodzi na to że odbierzesz 2 tygodnie wcześniej więc i tak masz dobrze ja żadnych dodatków przedłużajacych produkcje nie brałem nawet się na alu siriusy zgodziłem chociaż mi się nie specjalnie podobaja bo bym sie nie doczekał, lepszego masz dilera ja zamówiłem w Interauto w Krakowie na Zakopiance
Właśnie dowiedziałem się - zamówiony 13 marca będzie w czerwcu.
DO developer
Ja chyba nie mam tego problemu. Zamawiam za trzy dni ale potrzebuję go na wrzesień... Ale ponoć będzie wcześnie... ale i tak nie planuję go wtedy odbierać
Poprosiłem o produkcję na lipiec/sierpień
-
krzysiek
- Samochód: Kodiaq 2.0 TDI Style 190 KM + troche bajerów
Nie wiem jakie wy wersje zamawiacie ja zamawiajac 9 lutego wstepnie mam produkcje na 30 tydzien to jest koniec lipca i mam tylko nadzieje ze przyspieszy i odbiore na poczatku lipca.
Tylko pozazdroscic terminow
Tylko pozazdroscic terminow
Wziąłem Ambition 180 KM TSI. 7 osobowy, pakiet na bezdroża, ACC, kamera cofania, pakiet FRESH i parę drobiazgów.
Co do terminów, wydaje mi się, że zależy to od salonu/sprzedawcy. Podobnie co z poziomem rabatów.
DO developer
-
krzysiek
- Samochód: Kodiaq 2.0 TDI Style 190 KM + troche bajerów
Wszysyko mozliwe ja zamowilem w szwecji, style 2.0 190 km 7 miejsc plus troche bajerow w sumie sporo bajerow
moze dlatego ale tu jakos malo sie dzieje w kolejce
kolega zamowil miesiac po mnie ma termin wstepnie na 48 tydzien wiec auto na mikolaja.