Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Kilka postów wyżej zamieściłem informację, że mam termin na koniec maja. Napisałem wczoraj wieczorem do salonu, że chcę dorzucić jeszcze klapę elektryczną, ale otrzymałem przed chwilą informację, że już za późno, bo wskoczyła produkcja na 17-03. Euforia przeplata się ze złością, bo od samego początku ją chciałem, ale jakoś się zastanawiałem czy nie dorzucę czegoś innego. No to mam za swoje.
-
Malenstwo8
- Samochód: Kodiaq II RS :)
Witam w klubie. Dokładnie miałem tak samo, tyle, że ja do klapy dojrzałem po 4 miesiącachbatonx pisze: ↑19 lut 2018, 13:43Kilka postów wyżej zamieściłem informację, że mam termin na koniec maja. Napisałem wczoraj wieczorem do salonu, że chcę dorzucić jeszcze klapę elektryczną, ale otrzymałem przed chwilą informację, że już za późno, bo wskoczyła produkcja na 17-03. Euforia przeplata się ze złością, bo od samego początku ją chciałem, ale jakoś się zastanawiałem czy nie dorzucę czegoś innego. No to mam za swoje.
Tez już było za późno.
nie bójcie na aliexpress można kupić zestaw siłowników z czujnikiem 
-
Malenstwo8
-
Fatboy
Ah, musialem zaznaczyc przy okazji bo chcialem costam innego
, ale żona zachwycona.
Cześć,
Jak długo można czekać na przyjazd samochodu od importera do salonu? Dostałem właśnie informacje ze samochód jest w Poznaniu - ale nie wiadomo kiedy będzie w salonie (i przy okazji potem od przyjazdu do salonu ile minęło do dnia odbioru)? Pozdrawiam
Jak długo można czekać na przyjazd samochodu od importera do salonu? Dostałem właśnie informacje ze samochód jest w Poznaniu - ale nie wiadomo kiedy będzie w salonie (i przy okazji potem od przyjazdu do salonu ile minęło do dnia odbioru)? Pozdrawiam
-
Fatboy
"(...) trzeba liczyć produkcje 2-3 tygodnie i ok 1,5 tygodnia transport."
To od mojego dealera (w Trojmiescie), a dwie strony temu ktos napisal:
"Wydanie z fabryki 2018-06-27
Wydanie z miejsca wysyłki (transport do Importera)
Przyjęcie na magazyn Importera 2018-06-29"
To od mojego dealera (w Trojmiescie), a dwie strony temu ktos napisal:
"Wydanie z fabryki 2018-06-27
Wydanie z miejsca wysyłki (transport do Importera)
Przyjęcie na magazyn Importera 2018-06-29"
-
Malenstwo8
Mój w Poznaniu był 10.02. U dilera 14.02.
Pojutrze odbiór
Pojutrze odbiór
Mój podobno do końca marca powinno się udać odebrać. Taką otrzymałem informację. Choć myślałem, że gdzieś połowa kwietnia jest bardziej realna. Około 07.04 szykuje mi się pewien wyjazd, więc fajnie byłoby już skoczyć nowym autem.