Zależy jaki zysk czyli faktyczny dochód generuje dziennie nasza firma. Jak kilka tysięcy to fakt, szkoda tracić czasu dla utargowania tysiąca ale w takiej sytuacji wychodząc dziennie na czysto te kilka tysięcy, raczej udany się do salonu marki Premium:) Z drugiej strony już nawet ten tysiąc dziennego czystego zysku to całkiem dobry wynik dla niejednej firmy. Sam prowadzę firmę i u mnie niestety zyski są podliczane tygodniowo, a i czasem miesięcznie bo mam taką branżę.
Rabatu nie szukam po całej Polsce ale faktem jest, że ten powinien iść jakkolwiek w parze z obsługą. Najgorsze, że często zaczyna się dobrze, a później wychodzi szydło(sprzedawca) z worka.
Ja w jednym salonie kupiłem Tucsona, ale to co pokazali już po zamówieniu spowodowało że tylko na zakupie się skończyło. Nawet oleju im w aucie nie dam wymienić.
Sory, że zboczyłem z tematu.
Rabaty przy kupnie Kodiaqa
-
Prawoimotoryzacja
- Samochód: Golf 6
Re: Rabaty przy kupnie Kodiaqa
Ktoś jeszcze chętny na rabat na Kodiaq?
-
rafalhtc
- Samochód: Hyundai Tucson 2017| 1.6 GDI | Comfort + Navi
Ja wezmę w promocji "kup jeden drugi za grosz" :p
Jak weźmiesz pierwszego fullwypas Style za coś około 400 tys. zł to drugiego myślę, że utargujesz za jeden grosz od każdego Dealera
-
rafalhtc
- Samochód: Hyundai Tucson 2017| 1.6 GDI | Comfort + Navi
Hehe. Jest to myśl:p
-
Prawoimotoryzacja
- Samochód: Golf 6
Ktoś jeszcze chętny na ofertę na misiaczka, bo wyjeżdżam na urlop 
-
Fatboy
U mnie Kodiaq Sportline, cena: 200 tys wg konfiguratora, wynegocjowalem 18,300 rabatu czyli lekko ponad 9% + akcesoria dodatkowe i pelny bak na kwote ok. 1800. Czyli lacznie bedzie 10% rabatu (osoba fizyczna). Dodam ze troche sie musialem nagimnastykowac.
Ja również 10% ale nie było łatwo
i wszystko zależy od sprzedawcy , większość twierdziła ,że nie ma wyprzedaży rocznika 2018 więc rabaty nie obowiązują i ewentualnie czekać na koniec roku
-
Marcin
- Samochód: WRX STI 04'; Corolla TS 02', Scala 19'
Vibor - i prawdopodobnie mieli rację, bo dodatkowy, kwotowy rabat wyprzedażowy wszedł gdzieś w połowie stycznia 
Planujesz zakup samochodu?
Zapraszam poza forum 606987746
https://skodakrakow.otomoto.pl/
Dużo dostępnych!
Podkreślam!Każdy z moich postów to wyłącznie moja opinia. Nie jest to oficjalne stanowisko Skody ani salonu w którym pracuję.
Zapraszam poza forum 606987746
https://skodakrakow.otomoto.pl/
Dużo dostępnych!
Podkreślam!Każdy z moich postów to wyłącznie moja opinia. Nie jest to oficjalne stanowisko Skody ani salonu w którym pracuję.
-
Tomala72
- Samochód: Skoda Kodiaq Style 4x4 2,0 TDI 190 KM DSG 7
Witam
Czytając aktualne wpisy o rabatach wygląda na to, że w salonach spuścili z tonu.
Jeszcze parę miesięcy do tyłu ludzie cieszyli się na 4-5% a o komplecie opon zimowych jako dodatkowy upust mogli tylko pomarzyć.. Z wyrobów gumowych trafiały się dywaniki.
A tu masz 10% po pewnie średnim targowaniu. Jestem ciekaw czy to większa akcja z racji wejścia Karoqa do sprzedaży.
Czytając aktualne wpisy o rabatach wygląda na to, że w salonach spuścili z tonu.
Jeszcze parę miesięcy do tyłu ludzie cieszyli się na 4-5% a o komplecie opon zimowych jako dodatkowy upust mogli tylko pomarzyć.. Z wyrobów gumowych trafiały się dywaniki.
A tu masz 10% po pewnie średnim targowaniu. Jestem ciekaw czy to większa akcja z racji wejścia Karoqa do sprzedaży.