Skrzypiace plastiki.
Re: Skrzypiace plastiki.
Odnośnie uchwytów w drzwiach to u mnie nic nie skrzypi na razie. Plastik w rączce w ogóle nie "pracuje". Jest sztywny. Albo coś poprawili albo wyjdzie z czasem, na razie to świeżak, odebrany 22.12.
Ogólnie jakość motażu jest bardzo ok poza jednym drobiazgiem, dźwignią tempomatu. Skrzypi trochę przy ruchu góra dół, przód tył jest ok. Może sie wyrobi.
Ogólnie jakość motażu jest bardzo ok poza jednym drobiazgiem, dźwignią tempomatu. Skrzypi trochę przy ruchu góra dół, przód tył jest ok. Może sie wyrobi.
Jak komuś trzeszczy i skrzypi to może plakowanie wnętrza pomoże

Badałem w salonie nowego i skrzypi, wydaje mi się że to okolice tej srebrnej obwódki, w Karoqu w tym samym salonie byla cisza ale tam tej obwódki brak, jest w tym miejscu zwykły plastik.
W jednym Kodiaqu skrzypi a w innym nie. Może to kwestia montażu, albo jak się dana sztuka ułoży. Po drugie, subiektywne wrażenie - i kwestia słuchu
. Po trzecie, jeden będzie używał tylko do zamykania drzwi i mu nie będzie skrzypieć a drugi może leży na uchwycie lub go jakoś gniecie i mu skrzypi.
Może to głupio zabrzmi - ale może to kolor? W tym sensie, że czarne i białe są zrobione z innych materiałów i czarne skrzypią, a białe nie? Ja mam białe rączki i nie skrzypią...
Jestna to rada - kratka - nakładka z AliExpressHipocampus pisze: ↑08 paź 2017, 23:41ale to już jest dziadowskie...(tunele nadmuchu pod I rzędem foteli)
wykończenie mogłoby być nieco lepsze...
co to hosting
-
krotz
- Samochód: Skoda Kodiaq 2.0 TSI
Być może w obecnie schodzacych Kodiaqach problem wyeliminowali..
Siedziałem ostatnio w Karoqu i nic nie skrzypi, a rączki są takie same. Da sie ? Da!
Siedziałem ostatnio w Karoqu i nic nie skrzypi, a rączki są takie same. Da sie ? Da!
Ja też mam jasne rączki. I tak jak pisałem na razie nie skrzypią, ale jednak trochę zaczęły się odzywać. Nie zwracałbym na to uwagi, ale mamy ten problem na forum szczególnie wałkowany więc piszę jak jest.
-
Hipocampus
- Samochód: Kodiaq 2.0 TSI,Citroen Cactus
msolak81 pisze: ↑02 sty 2018, 11:00Jestna to rada - kratka - nakładka z AliExpressHipocampus pisze: ↑08 paź 2017, 23:41ale to już jest dziadowskie...(tunele nadmuchu pod I rzędem foteli)
wykończenie mogłoby być nieco lepsze...
co to hostingchyba zamówie bo ostatnio zacząłem jeździć z tyłu
![]()

niestety bez cyrkonii
6 do 8 zielonych plus shiping i miesiąc czekania
ale myślę że warto aby tam jakaś pestka śliwki, czy zgniłe jabłuszko pędów nie wypuściły.