KESSY FULL- bezkluczykowy system obsługi
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
Re: KESSY FULL- bezkluczykowy system obsługi
Nie.
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! 
-
dag
- Samochód: Kodiaq 1,4 TSI 110 kW DSG Style
miro - pamiętaj, że auto nie domknie też samo uchylonych szyb. Trzeba dłużej przytrzymać palec na klamce przy zamykaniu i sprawdzic, czy szyby się już domknęły (albo głużej na kluczyku przycisk zamykania). U mnie w poprzednim aucie wystarczyło 1x krótko nacisnąć na kluczyku zamykanie i domykały się wszystkie szyby. Raz w Kodiaqu zapomniałem zamknąć przez to okno pasażera.
Dzięki za podpowiedź. Skodami jeżdżę od kilkunastu lat i te pewne rozwiązania znam. Zamknąć auto z "palca" jeszcze mi się nie udało widocznie muszę potrenować.
W superbie przyzwyczaiłem się do różnych rozwiązań, których brak lub moja nieumiejętna ich konfiguracja już po dwóch dniach lekko mi przeszkadza.
W superbie przyzwyczaiłem się do różnych rozwiązań, których brak lub moja nieumiejętna ich konfiguracja już po dwóch dniach lekko mi przeszkadza.
-
dag
- Samochód: Kodiaq 1,4 TSI 110 kW DSG Style
Kilka razy na poczatku włożyłem łapę do klamki i to od razu otwiera. Nie da sie zamknac. Trzeba głaskać jak Jarek napisał. Dobrze, że bagaznik dotykowo sie otwiera -ale drzwi tylne już nie.
-
Abisai
- Samochód: Kodiaq 1.5 TSI 150KM DSG SportLine Black Magic
U mnie nie trzeba głaskać, wystarczy dotknąć kciukiem tej "perforacji". Najważniejsze żeby pozostałe palce nie były w klamce, bo nie zamknie.
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
Ciekawostka jest jeszcze taka, że po zamknięciu samochodu z klamki można jeszcze przed kilka sekund pociągnąć za tę klamkę i sprawdzić, czy na pewno się zamknął. Potem już taki ruch spowodowałby odryglowanie centralnego.
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! 
No to to jest akurat sprytne! Super, że pomyśleli o takich ludziach jak ja, którzy zawsze testowo szarpią po zamknięciu!
Znalazł ktoś jak zaprogramować dodatkowy kluczyk kessy? Bo wszystkie instrukcje jakie ja znalazłem mówią żeby włożyć kluczyk do stacyjki... albo do zamka co jest raczej bzdurą w tym przypadku?
-
krzysiek
- Samochód: Kodiaq 2.0 TDI Style 190 KM + troche bajerów
W menu radia masz opcje programowania kluczyka do profilu, po czym lusterka i fotele pieknie sie ustawiaja pod dana osobe kwestia ktorym kluczykiem otworzysz.