free image hosting
tak, to am alarm. W standardzie go nie ma, jest tylko immo. Jak w każdym innym aucie.fonus pisze: ↑03 kwie 2017, 9:41Inne pytanie: Auto alarm z funkcją safe. To jest w Style dodane przy wyborze bezkluczykowej obsługi samochodu za 1600. W standardzie dla Style jest bezkluczykowa obsługa. Zatem za 1600 mamy tylko alarm z funkcją safe. Czy dobrze myślę? Jeśli tak to bez wyboru tej opcji w standardzie nie ma żadnego alarmu? Czytałem że jest immobiliser. Co więc dostajemy w aucie co ma pełnić funkcje zabezpieczające przed kradzieżą (taką amatorską kradzieżą ma się rozumieć ) i jak to działa?
Nie do końca tak jest. Alarm z funkcją SAFE nie jest w standardzie w wersji Style. W standardzie jest KESSY Full. Do Alarmu trzeba dopłacić 1200 złotych. I szczerze mówiąc, wolałbym wybrać nie-fabryczne rozwiązanie jako alarm.fonus pisze: ↑03 kwie 2017, 9:41Inne pytanie: Auto alarm z funkcją safe. To jest w Style dodane przy wyborze bezkluczykowej obsługi samochodu za 1600. W standardzie dla Style jest bezkluczykowa obsługa. Zatem za 1600 mamy tylko alarm z funkcją safe. Czy dobrze myślę? Jeśli tak to bez wyboru tej opcji w standardzie nie ma żadnego alarmu? Czytałem że jest immobiliser. Co więc dostajemy w aucie co ma pełnić funkcje zabezpieczające przed kradzieżą (taką amatorską kradzieżą ma się rozumieć ) i jak to działa?
jazda po rondzie z tempomatem- musze przyznac Skorek, ze to bardzo ciekawy pomysl....