Czas oczekiwania na Kodiaqa

Wszelkie dyskusje związane z zakupieniem Kodiaqa
Awatar użytkownika
robkio76
Samochód: Kodiaq 2.0TSI Style 4x4

Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa

Post autor: robkio76 »

dzentelman pisze:
10 maja 2023, 9:29
OK :) to w sumie dzieli nas różnica tygodnia w zamówieniu - zatem pewnie wspólnie będziemy tu śledzić wątek do tego czasu :) u mnie na umówię nie ma wpisanego w ogóle terminu... dlatego chodzi mi głowie zamowienie u innego - choć nie mam przekonania czy chce kasę zamrażać w zaliczki :D
Od mnie nie chcieli żadnej zaliczki bo powiedzieli że nie mogą zagwarantować terminu oraz ceny więc w każdej chwili mogę się wycofać i by musieli zwracać zaliczkę. Na moje pytanie że jakbym się wycofał to mają kłopot bo auto skonfigurowane pod moje potrzeby i może nie łatwo byłoby sprzedać to się uśmiechną handlowiec i powiedział że bardzo by chciał mieć taki kłopot.

AUTO-PAK

REKLAMA:

AUTO-PAK
Kalinski

REKLAMA:

Kalinski

keram
Samochód: Skoda Kodiaq Style 1,5 150KM

Post autor: keram »

Ja podobnie nie mam terminu, ale też nie wpłacałem zaliczki.
Zamawiając na początku kwietnia też słyszałem 6/7 miesięcy "ale będziemy się starali by było szybciej".
I z tego co piszecie jest duża szansa że będzie.

dzentelman
Samochód: SUPERB 2.0 TSI

Post autor: dzentelman »

a jakie wersje zamówiliście?

Ja 2.0 TSI 190KM SportLine - bez aystsentow itp :)

keram
Samochód: Skoda Kodiaq Style 1,5 150KM

Post autor: keram »

dzentelman pisze:
10 maja 2023, 11:42

Zazwyczaj wystarczy spojrzeć pod nikiem użytkownika, tam gdzie "samochód".
Tj. 1.5 TSI 150, Style.
Parę mniejszych dodatków : lane assist, comfort, błotniki, plastikowa ochrona bagaż, bluetooth plus, blokada drzwi...

Awatar użytkownika
robkio76

dzentelman pisze:
10 maja 2023, 11:42

Ja style 2.0tsi 4x4, lakier szary niemetalizowany, felgi triglav (te ze sportline), pakiet comfort, zPakiet TRAVEL ASSIST HIGH II , panoramą, grzane dupki x4, podgrzewana kierownica i szyba, pakiekt komfortowego snu premium, poswietlenie ambient, cantona, tapicerka eco. jeśzcze zastanawiam się nad pakietem rodzinnym gdyż nawet sama skoda nie wie jak policzyć go bo dublują się rolety z pakietu komfortowego snu.

Cahir
Samochód: Skoda Kodiaq Style 1,5 TSI

Post autor: Cahir »

robkio76 pisze:
10 maja 2023, 13:28
jeśzcze zastanawiam się nad pakietem rodzinnym gdyż nawet sama skoda nie wie jak policzyć go bo dublują się rolety z pakietu komfortowego snu.
Ja pakiet rodzinny byłem zmuszony wziąć. Strasznie zależało mi na tych wysuwanych osłonkach drzwi - a one występują tylko w tym pakiecie. Świetny bajer.
Pakiet snu odpuściłem - pasażer ma mnie zabawiać rozmową, a nie wnerwiać chrapaniem :lol: :lol: :lol:

Fonix
Samochód: Style 1.5tsi

Post autor: Fonix »

Szybko zmienisz zdanie co do tego "fajnego bajeru" ;) Ja żałuję, że nie udało się kupić samych rolet.

mpirek
Samochód: Kodiaq L&K 2.0TSI (RM2022)

Post autor: mpirek »

Cahir pisze:
10 maja 2023, 17:36
robkio76 pisze:
jeśzcze zastanawiam się nad pakietem rodzinnym gdyż nawet sama skoda nie wie jak policzyć go bo dublują się rolety z pakietu komfortowego snu.
Ja pakiet rodzinny byłem zmuszony wziąć. Strasznie zależało mi na tych wysuwanych osłonkach drzwi - a one występują tylko w tym pakiecie. Świetny bajer.
Pakiet snu odpuściłem - pasażer ma mnie zabawiać rozmową, a nie wnerwiać chrapaniem :lol: :lol: :lol:
A w tym pakiecie nie ma czasem klejonych bocznych szyb ? Bardzo wycisza wnętrze, ja chyba właśnie dlatego brałem, bo zagłówki i kocyk to takie bajery.

Awatar użytkownika
robkio76

mpirek pisze:
10 maja 2023, 19:21
Cahir pisze:
robkio76 pisze:
A w tym pakiecie nie ma czasem klejonych bocznych szyb ? Bardzo wycisza wnętrze, ja chyba właśnie dlatego brałem, bo zagłówki i kocyk to takie bajery.
Jesli się pytasz o pakiet komfortowego snu to nie ma szyb dzwiekochłonnych
jesli pytasz się o pakiet komfortowego snu premium to są
to są dwa pakiety ten pierwszy zawiera rolety, szyby sunset, zagłówki z regulowanymi bokami, kocyk. Pakiet komfortowego snu premium= pakiet komfortowego snu plus szyby dzwiękochłonne

Awatar użytkownika
robkio76

Cahir pisze:
robkio76 pisze:

Ja się zdecydowałem na te zagłówki po jednej wyprawie (innym samochodem) kiedy byłem bardzo zmęczony alko i strasznie mi głowa latała po zagłólwku

ODPOWIEDZ