Czas oczekiwania na Kodiaqa

Wszelkie dyskusje związane z zakupieniem Kodiaqa
lighting
Samochód: Kodiaq 2.0 TSI

Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa

Post autor: lighting »

kkriss pisze:
28 kwie 2017, 8:03
U mnie miał być 25-26 tydzień, wczoraj dostałem info że 33. Jeśli się nic nie zmieni to zrezygnuję.
A masz jakąś alternatywę na oku, czy po prostu zarzucasz całkiem pomysł zakupu ?

DO developer

AUTO-PAK

REKLAMA:

AUTO-PAK
Kalinski

REKLAMA:

Kalinski

kkriss
Samochód: Kodiaq 2.o tsi

Post autor: kkriss »

Coś muszę kupić, jak nie kodiaq to poszukam 2-letnie volvo xc90. W sumie to już się rozglądam. Z tymi zamówieniami w skodzie to są jednak jaja. Jednak to tylko skoda. Gdybym rezygnował to dam znać 2.tsi style i kupa dodatków, cena samochodu 185000.

Rafał
Samochód: 2.0 tsi lava blue

Post autor: Rafał »

kkriss pisze:
28 kwie 2017, 8:24
Coś muszę kupić, jak nie kodiaq to poszukam 2-letnie volvo xc90. W sumie to już się rozglądam. Z tymi zamówieniami w skodzie to są jednak jaja. Jednak to tylko skoda. Gdybym rezygnował to dam znać 2.tsi style i kupa dodatków, cena samochodu 185000.
skoro termin tak odległy, to w tej chwili można zmienić WSZYSTKO - w kolejce czeka tylko numerek więc jeśli się zdecydujesz na oddanie miejsca, to nowy kolejkowicz może skonfigurować auto pod siebie i może okaże się, że trafi na lepszy termin

root
Administrator
Samochód: Volvo V90

Post autor: root »

Wszystko, ale zachowując silnik, skrzynię i wersję wyposażenia (Style) ;)
Chyba że się mylę, to Jarek popraw mnie.
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! :)

lighting
Samochód: Kodiaq 2.0 TSI

Post autor: lighting »

kkriss pisze:
28 kwie 2017, 8:24
Też kiedyś myślałem o XC90, ale modele z 2015 to minimum 200K, o 2017 już nie wspominając.
Kodiaq ceną jednak wygrywa.
DO developer

kkriss
Samochód: Kodiaq 2.o tsi

Post autor: kkriss »

Ale do ceny kodiaqa którego zamówiłem to już nie jest duża różnica.

Rafał
Samochód: 2.0 tsi lava blue

Post autor: Rafał »

root pisze:
28 kwie 2017, 8:59
Wszystko, ale zachowując silnik, skrzynię i wersję wyposażenia (Style) ;)
Chyba że się mylę, to Jarek popraw mnie.
ja u siebie zmieniałem silnik (z 1.4 na 2.0) innym razem wyposażenie z ambition na style - wydaje mi się, że nawet na diesla można zmienić

root
Administrator
Samochód: Volvo V90

Post autor: root »

A to dobrze, nie wiedziałem. Ciekawe czy da się również zmienić budę (z krótkiego na kombi i na odwrót), ale to już nie kwestia Kodiaqa.
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! :)

Egon
Samochód: Skoda Kodiaq 2,0 TDI

Post autor: Egon »

Staszek1 pisze:
27 kwie 2017, 23:06
Jak to jest z tymi zamówieniami , auto zamówiłem w grudniu 2016 a dziś dostałem wiadomość że odbiór w wrześniu ... Czy jest to uwarunkowane wyposażeniem czy " dojściem " dealera ? Czy ktoś z Was zamawiał sportowe kubełkowe fotele ?
A gdzie zamawiałeś? Nie czasami na Obornickiej Poznań?

Staszek1
Samochód: superb , kodiaq . lancer evo :)

Post autor: Staszek1 »

Krakow. Jeszcze byla rozmowa ze to pierwsze zamowienia i beda szybko ... 10 miesięcy to lekkie przegiecie , tym bardziej ze dużo dodatków , panorama, zawieszenie, sportowe skóry , dsg 4x4. 190 diesel. Za ta cene mozna kupic dwa golasy .Gdyby od razu powiedzieli ze to tyle potrwa to bym sie nie zdecydował .Najgorsze jest to ze mija 4 miesiąc i oni dalej maja przybliżony termin ...czyli moze wrzesien 2017 moze luty 2018 ...nikt nic nie wie . A juz bym sie dobrze wkur.... jakby w 2018 wprowadzili jakis mocniejszy silnik . Zaczynam szukac xc90 ...

ODPOWIEDZ