Czas oczekiwania na Kodiaqa
-
piter
- Samochód: Kodiaq L&K 2.0 TSI
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
U mnie np. zamówienie początek sierpnia, termin produkcji niedawno się dopiero pojawił na 33 tydzień. Czyli jak nic się nie zmieni to we wrześniu po 13 miesiącach może przyjedzie.
Witam
Śledzę wątek od jakiegoś czasu... Zamówiłem Kodiaqa L&K na początku sierpnia 2021 w Krakowie, do tej pory nie ma potwierdzonego terminu produkcji, mówi się jedynie o terminach planowanych które zmieniają się niemal codziennie i raz jest to lipiec a raz wrzesień 2022. Komedia normalnie...
Czytając wypowiedzi innych to nie jestem w stanie zrozumieć, gdzie jest problem...
Śledzę wątek od jakiegoś czasu... Zamówiłem Kodiaqa L&K na początku sierpnia 2021 w Krakowie, do tej pory nie ma potwierdzonego terminu produkcji, mówi się jedynie o terminach planowanych które zmieniają się niemal codziennie i raz jest to lipiec a raz wrzesień 2022. Komedia normalnie...
Czytając wypowiedzi innych to nie jestem w stanie zrozumieć, gdzie jest problem...
Informację o planowanym terminie produkcji dostałem od handlowca na początku kwietnia.Skorba pisze: ↑28 maja 2022, 15:16Dzięki za info, a z jakim wyprzedzeniem dostałeś plan produkcji. Wg tej średniej za miesiąc mógłbym liczyć na odbiór, tylko jeszcze nie mam żadnego info o zaplanowaniu produkcji. Czy taki plan i realizacja dzieją się z "dnia na dzień" - jak to było w Waszym przypadku?
Nie pamiętam kiedy nastąpiło zamrożenie terminu produkcji.
10 maja auto było wyprodukowane.
-
piter
- Samochód: Kodiaq L&K 2.0 TSI
a propo zabezpieczen, zrobilem pelne oklejanie, cale auto folia bez barwna, wyszlo bardzo ladnie i lepiej niz ceramika.
Jaki koszt jeśli nie tajemnica?
Powiedz proszę, o którym salonie mówisz? Bo ja z kolei zamówiłem u Luzara w Wieliczce i tez nic nie wiadomo.1wyklak1 pisze: ↑29 maja 2022, 14:34Witam
No i doczekałem się. Pod koniec kwietnia otrzymałem termin produkcji, najpierw 24, potem 21 tydzień. Samochód obecnie u importera, w tym tygodniu ma być już u dealera. Wychodzi około 8 miesięcy. Jak komuś nie śpieszy się, to chyba warto czekać. Domyślam się, że gdzie indziej wygląda podobnie i nie ma co robić gwałtownych ruchów. Trzymam kciuki.Margre pisze: ↑13 kwie 2022, 12:39Witam,
Wczoraj po długim oczekiwaniu otrzymałem informację o terminie produkcji, 24 tydzień. Zamawiałem wersję LK 2.0 TSI z paroma dodatkami w połowie września 2021. Choć w systemie zamówienie zostało dodane w połowie października.
Mam nadzieję, że nic się już nie zmieni![]()
PS. Czy ktoś, kto ostatnio odbierał, może potwierdzić, że nadal brakuje osłony silnika?