Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
W takim razie mój błąd, przepraszam. Zamówienie składałem w lipcu więc już nie pamiętałem jak wygląda konfiguratorze, ale diler mówił że cennik zawsze jest ważniejszy od konfiguratora. Przy zmianie z RS na LK były różnice między cennikiem a konfiguratorem w cenach pakietów i ceny były brane z cennika
jest taki balagan w informacjach od dealerow ze glowa mala. obdzwonilem 10 dealerow i 5 roznych wersji zeznan co do czasu oczekiwania i ceny i rabatu, co sprzedawca to inna wersja. np termin przy zamowieniu teraz to opcja:
1 czas oczekiwania 6 mcy ale przychodza po okolo4
miesiacach
2- 6mcy minimum ale do 10
mcy bedzie
3- ostatni dzwonek na zamowienie zeby w tym roku auto przyszlo
4 - mininum 12 m-cy
5- na ten rok to juz za pozno zeby zamowic i przyjnmuja zamowienia na przyszly
rok
6- nie zamawiamy bo juz nie maja kwot na ten rok i czekaja bo w polowie lutego dostabna nowe kwoty i wtedy przyjma zamowienie.
1 czas oczekiwania 6 mcy ale przychodza po okolo4
miesiacach
2- 6mcy minimum ale do 10
mcy bedzie
3- ostatni dzwonek na zamowienie zeby w tym roku auto przyszlo
4 - mininum 12 m-cy
5- na ten rok to juz za pozno zeby zamowic i przyjnmuja zamowienia na przyszly
rok
6- nie zamawiamy bo juz nie maja kwot na ten rok i czekaja bo w polowie lutego dostabna nowe kwoty i wtedy przyjma zamowienie.
Xeor^ : ja zamawiałem dokładanie miesiąc temu, zamówienie jest zarejestrowane przez fabrykę, jeszcze bez terminu produkcji
Moje zamówienie zrobione konfiguratorem nie posiada wyszczególnionego całego wyposażenia seryjnego wersji L&K tylko wybrane wyposażenie standardowe dla wersji L&K oraz wybrane przeze mnie opcje. Dealer potwierdził że całe wyposażenie L&K jest w cenniku i takie dostanę. Po raz kolejny także potwierdził mi na piśmie gwarancję ceny.
Mam zaznaczoną opcję przy zamówieniu na JDG że podlega ochronie konsumenckiej.
Moje zamówienie zrobione konfiguratorem nie posiada wyszczególnionego całego wyposażenia seryjnego wersji L&K tylko wybrane wyposażenie standardowe dla wersji L&K oraz wybrane przeze mnie opcje. Dealer potwierdził że całe wyposażenie L&K jest w cenniku i takie dostanę. Po raz kolejny także potwierdził mi na piśmie gwarancję ceny.
Mam zaznaczoną opcję przy zamówieniu na JDG że podlega ochronie konsumenckiej.
Odnośnie Cantona i asystentów, wczoraj z ciekawości konfigurowałem analogicznie z dodatkami jak w swoim Sportline i LK jakoś dziwnie 'tanio' wypadał. Po wyborze LK i silnika 2.0 TSI, przed dodatkami, cena oscylowała w okolicach 198k .
Natomiast nigdzie info o Cantonie czy asystentach.
Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka
Cena bazowa L&K 2.0 TSI to 198, kPLN więc to raczej nie dziwne że cena oscylowała Ci w tych okolicachlongmanpl pisze: ↑09 lut 2022, 17:44Odnośnie Cantona i asystentów, wczoraj z ciekawości konfigurowałem analogicznie z dodatkami jak w swoim Sportline i LK jakoś dziwnie 'tanio' wypadał. Po wyborze LK i silnika 2.0 TSI, przed dodatkami, cena oscylowała w okolicach 198k .
Info o Cantonie i asystentach jest w cenniku.
Ja mam zamówienie z wczoraj, na zamówieniu mam napisane, że samochód będzie gotowy do odbioru najpóźniej w dniu 30.09.2022 (wersja L&K, leasing na firmę), niemniej czekam do połowy miesiąca na informację o przyjęciu zamowienia przez fabrykę oraz wyznaczenie terminu produkcyjnego, ciekawe jak to będzie wyglądało...
Obiecali Ci potwierdzenie terminu produkcji w 2 tyg ? Gdzie zamówiłeś ?skczajnik pisze: ↑09 lut 2022, 17:51Ja mam zamówienie z wczoraj, na zamówieniu mam napisane, że samochód będzie gotowy do odbioru najpóźniej w dniu 30.09.2022 (wersja L&K, leasing na firmę), niemniej czekam do połowy miesiąca na informację o przyjęciu zamowienia przez fabrykę oraz wyznaczenie terminu produkcyjnego, ciekawe jak to będzie wyglądało...
dealerzy twierdzą że nie będzie zmian. Ale oni mają ten sam cennik z datą 22.12., co my
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2022, 11:49 przez cov, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam jestem po rozmowie z infolinią skody zapytałem jak to wygląda z kastrowaniem kodiaqa l&k potwierdził że tak ale tyczy się to wersji style ambition nie dotyczy to wersji l&k a juz na pewno nie zamawianych w ubiegłym roku .
ciekawe czego dotyczy konfigurator:D