Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Ja zmieniłem swojego Style na L&K + HAK + OGRZEWANIE. Też nie mam terminu produkcji, a zamówienie z końca czerwca, zmienione na nowe (podobno liczy się termin starego zamówienia) i na zamówieniu wpisany październik 2022
Mam nadzieję że w tym roku będzie.
Jak zamawiałem to dostałem info, że auto będzie na początku września 2021, ale dla "bezpieczeństwa" w razie jakiejś obsuwy wpisany był termin 30 września. I tak miałem umówionego kupca na obecne auto, że w październiku będzie do sprzedania....chciał nawet za nie wcześniej zapłacić, aby było "zaklepane". Przestał już się dopytywać mnie o samochód, pewnie już nie czeka.
No ja w czerwcu zamówiłem kodiaka i oddałem octavie
Uznałem, że 3 miesiące się przemęczę, a wyszło jak wyszło. Co do Twojego oburzenia co do terminów produkcji, to o ile jestem w stanie zrozumieć że produkują 1.5 TSI i mniej wyposażone wersje jako pierwsze, o tyle nie jestem w stanie zrozumieć jak ktoś kto zamówił 4 miesiące później L&K ma go wcześniej. 
moje z końca czerwca ma termin na 10 tydzień ale nie jest on na 100% pewny
-
szablesi76
- Samochód: Kodiaq 2021 2.0 tdi dsg
Cena potwierdzona wyposażenie tez. Wersja 5 osobowa.BigDaddy pisze:No jakby się okazało, że faktycznie bez kastracji to bym się ucieszył, mój też Sportline dopiero za 40 dni ma się produkować.szablesi76 pisze: ↑09 sty 2022, 20:20Witam zacne grono. Dostałem info od dealera ze auto w przyszłym tygodniu rusza do salonu. Sportline 2.0 tdi zamówienie z 07.05.2021 z cantonem i asystentami. Samochód podobno zgodny z zamówieniem bez kastracji. Jak odbiorę dam znać czy wszystko ok.
Daj jeszcze znać jaką masz podłogę w bagażniku (o ile masz wersję 5 miejscową).
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
Piotrek
- Samochód: Kodiaq 1,4TSi 125 KM Red Velvet
Dziś dostałem informację od handlowca że termin przyspieszony na 5 tydzień i zablokowany. Planowany odbiór koniec lutego. Zamawiałem na początku września Sportline 1.5
- Czarny
- Samochód: Mercedes Benz GLC 200d
Ja zamawiałem 5 październik. Dziś dzwoniłem. Skoda nie jest wstanie wskazać daty. Mówią zadzwoń Pan za półtora miesiąca .....
- Czarny
- Samochód: Mercedes Benz GLC 200d
- WaC
- Samochód: Sportline 2.0 TSI 4x4 DSG7
Moje motto: Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z tego żywy.
Oby, oby.
Ja wczoraj rozmawiałem z handlowcem P*ichty - brak błędów w konfiguracji bo obcięciu wyposażenia w Sportline, ale nadal brak terminu :/
Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka
Ja wczoraj rozmawiałem z handlowcem P*ichty - brak błędów w konfiguracji bo obcięciu wyposażenia w Sportline, ale nadal brak terminu :/
Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka