Rabaty przy kupnie Kodiaqa

Wszelkie dyskusje związane z zakupieniem Kodiaqa
Malenstwo8
Samochód: Kodiaq II RS :)

Re: Rabaty przy kupnie Kodiaqa

Post autor: Malenstwo8 »

kras299 pisze:
28 gru 2025, 18:24
ObrazekMam z umowy leasingowej kwote zamówionego pojazdu więcej mi sie nie chce wnikać samochod ogarniety przez brokera ;) niestety z takimi podejściem handlowców nie chciało mi sie zbytnio , nimi rozmawiać bo łaskę robia piekna ;) chcesz więcej info daj na pw
Obrazek
OK. W brokera uwierzę. Czyli tak jak pisałem, rabat na potężną flotę, bo tak zamawiają brokerzy. Teraz jasne.
Ja jakoś do brokerów nie mam zaufania ;)

AUTO-PAK

REKLAMA:

AUTO-PAK
Kalinski

REKLAMA:

Kalinski

kras299
Samochód: Kodiaq 2.0tsi Rs

Post autor: kras299 »

Malenstwo8 pisze:
28 gru 2025, 18:31
kras299 pisze:
ObrazekMam z umowy leasingowej kwote zamówionego pojazdu więcej mi sie nie chce wnikać samochod ogarniety przez brokera ;) niestety z takimi podejściem handlowców nie chciało mi sie zbytnio , nimi rozmawiać bo łaskę robia piekna ;) chcesz więcej info daj na pw
Obrazek

Zobaczymy odbior w salonie skoda krotoski czestochowa, a leasing pko wychodziło mi 500 netto taniej jak w salonie ;)
OK. W brokera uwierzę. Czyli tak jak pisałem, rabat na potężną flotę, bo tak zamawiają brokerzy. Teraz jasne.

Malenstwo8
Samochód: Kodiaq II RS :)

Post autor: Malenstwo8 »

kras299 pisze:
28 gru 2025, 18:34
Malenstwo8 pisze:
kras299 pisze:
Obrazek

Zobaczymy odbior w salonie skoda krotoski czestochowa, a leasing pko wychodziło mi 500 netto taniej jak w salonie ;)
Mam nadzieję, że będzie ok. Broker to najczęściej problem jednak. Niezgodności w dostarczonym aucie, zmiana umów, zmuszanie do konkretnego leasingu, który nagle po dostarczeniu auta zmienia zasady. Często są to firmy słupy.
Ja osobiście wolę zapłacić 14 tys więcej i mieć spokój u sprawdzonego dilera gdzie już zamawiałem kilka aut, mieć ich leasing, ubezpieczenie i spokój. Dla mnie spokój więcej wart niż 14 czy 20 tys. To nie jest jakaś kwota o którą chciałoby mi się wyginać z niewiadomo kim 🙂

kras299
Samochód: Kodiaq 2.0tsi Rs

Post autor: kras299 »

Malenstwo8 pisze:
28 gru 2025, 19:45
kras299 pisze:
28 gru 2025, 18:34
Malenstwo8 pisze:

Mam nadzieję, że będzie ok. Broker to najczęściej problem jednak. Niezgodności w dostarczonym aucie, zmiana umów, zmuszanie do konkretnego leasingu, który nagle po dostarczeniu auta zmienia zasady. Często są to firmy słupy.
Ja osobiście wolę zapłacić 14 tys więcej i mieć spokój u sprawdzonego dilera gdzie już zamawiałem kilka aut, mieć ich leasing, ubezpieczenie i spokój. Dla mnie spokój więcej wart niż 14 czy 20 tys. To nie jest jakaś kwota o którą chciałoby mi się wyginać z niewiadomo kim 🙂
Zobaczymy w umowie jest konfiguracja i cale wyposazenie wbite mam nadzieje ze nie bedzie przygód

Awatar użytkownika
gall.wa
Samochód: Kodiaq II RS

Post autor: gall.wa »

Malenstwo8 pisze:
19 gru 2025, 10:38
gall.wa pisze:
19 gru 2025, 5:13
9% za RS Salon Modlińska
Flota czy indywidualny?
Ja na flotę na RSa dostałem 8%.
Flota... + opony zimowe z przekładką 4,2k, ubezp. 5k z szybą

Awatar użytkownika
WaC
Samochód: Sportline 2.0 TSI 4x4 DSG7

Post autor: WaC »

Gallu, pochwal się tym Twoim autem.
Moje motto: Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z tego żywy.

ODPOWIEDZ