Najgorsze jest to że człowiek zamawia auto i czeka jak na wygraną w Totka
po weekendzie jadę do Peugeot zobaczyć 5800 GT
Czas oczekiwania na Kodiaqa
- jankess4
- Samochód: KODIAQ 1,4 TSI 4x4 STYLE MANUAL
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Tez oglądałem Peugeota 5800 jeszcze nie na żywo ale Francuz ....
Ciekawi mnie w Gt fajnie wyglada spalanie pokazują poniżej 5l , muszę go zobaczyć na żywca ,
Przed chwilą wykonałem konfiguracje wyszło prawie 200tyś ciekawe tylko ile rabatu dają
Czy Kodiaq z system parkującym parkuje tylko równolegle czy tez prostopadle ?
Przed chwilą wykonałem konfiguracje wyszło prawie 200tyś ciekawe tylko ile rabatu dają
Czy Kodiaq z system parkującym parkuje tylko równolegle czy tez prostopadle ?
- jankess4
I tak i tak
Niestety rozumiem Was, bo czekam dwa miesiące dłużej, a w temacie nic nie drgnęło.
Co więcej reklamacje, czy kontakt innymi kanałami odradzam, bo to stara czasu. Odpowiedzi wymowne bardzo.
Ogólnie mnie najbardziej irytuje podejście dealera, bo problemu nie widzi. Główną jego linia obrony jest to, że inni czekają dłużej. Cyrk.
A tak offtopowo z ciekawości oglądałem tego 5008, ale nie urzekł mnie jakoś. To tak moha opinia, chociaż też powoli za alternatywami się rozglądać zaczynam...
Co więcej reklamacje, czy kontakt innymi kanałami odradzam, bo to stara czasu. Odpowiedzi wymowne bardzo.
Ogólnie mnie najbardziej irytuje podejście dealera, bo problemu nie widzi. Główną jego linia obrony jest to, że inni czekają dłużej. Cyrk.
A tak offtopowo z ciekawości oglądałem tego 5008, ale nie urzekł mnie jakoś. To tak moha opinia, chociaż też powoli za alternatywami się rozglądać zaczynam...
- jankess4
Dla ciekawości powiem że jak kupowałem nową Felicje w salonie w ubiegłym wieku to czekałem rok. Czyli u Škody nic się nie zmieniłopyzian pisze:Niestety rozumiem Was, bo czekam dwa miesiące dłużej, a w temacie nic nie drgnęło.
Ja przed kodiaq chciałem 3008 ale jak zobaczyłem skode to czar P. prysl.. Widziałem 5008 na żywo na dniu otwartym w ostatni weekend i szału nie ma... Tak samo jak 3008 samochód zrobiony pod automat... Położenie lewarka w manualu jest koszmarne
-
Dual
- Samochód: Kodiaq 2.0 TSI DSG Style
A jaki czas oczekiwania na ten 5008?
Ja Wam mówie, że jeśli sobie upetrzyłeś Kodiaqa i Ci sie podoba to czekaj, bo pozniej bedziesz sobie pluł w brodę za każdym razem jak zobaczysz uśmiechniętego gościa za kierownicą innego Kodiaqa.
Chyba ze wybrałem Kodiaqa bo akurat przechodziłem koło salonu, to wtedy kazde auto pewnie Cie zadowoli. Tylko ja bym nie wiem co wybrał. Napewno nie francuza. Szybciej Tiguana, CX-5, a moze wybral Cherokee. Wszystko od budzetu zalezy no i w beznynie musialoby byc.
Ja Wam mówie, że jeśli sobie upetrzyłeś Kodiaqa i Ci sie podoba to czekaj, bo pozniej bedziesz sobie pluł w brodę za każdym razem jak zobaczysz uśmiechniętego gościa za kierownicą innego Kodiaqa.
Chyba ze wybrałem Kodiaqa bo akurat przechodziłem koło salonu, to wtedy kazde auto pewnie Cie zadowoli. Tylko ja bym nie wiem co wybrał. Napewno nie francuza. Szybciej Tiguana, CX-5, a moze wybral Cherokee. Wszystko od budzetu zalezy no i w beznynie musialoby byc.
Pozdrawiam
Dual
Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Style
Dual
Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Style