Czy ktoś z was zamawiał w grudniu/styczniu Kodiaqa RS? Ja zamówiłem 17.01 ale mocno obawiam się czy zostanie auto wyprodukowane z powodu wchodzącej od 7 tygodnia 2024 nowej generacji do produkcji.
Jeśli tak to dajcie znać czy macie wyznaczony tydzień produkcji.
Czas oczekiwania na Kodiaqa
-
TymekF
- Samochód: Kodiaq 2.0 TDI DSG 200KM 4x4
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Nie wiem jak wersja RS, ale Sportline ma być produkowany aż do 19 tygodnia 2024 roku.
Ja zamawiałem w połowie listopada, jeszcze nie mam terminu produkcji.
Nie ma co się obawiać, najwyżej nie zostanie wyprodukowany
Ja zamawiałem pod koniec listopada, wstępny termin mam na 12 tydzień.
Zamawiałem z początkiem grudnia sportline 2.0 tsi, w poniedziałek otrzymałem inforamcję od dealera o produkcji na początek kwietnia, dzisaj aktualizacja z produkcją na 8 tydzień 2024.
A ja się witam pierwszym postem i niestety na jakiś czas żegnam. Początkiem listopada zamówiłem wersję L&K, 2.0 TDI 200km i niestety wczoraj przyszedł mail, że jej nie wyprodukuja. Mogłem ewentualnie zmienić na Style lub Sportline bo mają być produkowane jakoś do połowy maja.
Nie zdecydowałem się i zrezygnowałem z zakupu, może za rok, lub dwa się uda jak nowy Kodiaq bedzie miał wersję L&K
na pewno poczekam, aż przynajmniej choroby wieku dzieciego mina.
Życzę Panowie jak najszybszych terminów produkcji
Nie zdecydowałem się i zrezygnowałem z zakupu, może za rok, lub dwa się uda jak nowy Kodiaq bedzie miał wersję L&K
Życzę Panowie jak najszybszych terminów produkcji
Przecież od końca sierpnia 2023 nie można zamawiać L&K, nie wiem w ogóle jakim cudem i po co dealer przyjął te zamówienie. Z tego co widziałem, to w internecie jest jeszcze sporo nowych - placowych L&K.Durilian pisze: ↑24 sty 2024, 15:35A ja się witam pierwszym postem i niestety na jakiś czas żegnam. Początkiem listopada zamówiłem wersję L&K, 2.0 TDI 200km i niestety wczoraj przyszedł mail, że jej nie wyprodukuja. Mogłem ewentualnie zmienić na Style lub Sportline bo mają być produkowane jakoś do połowy maja.
Nie zdecydowałem się i zrezygnowałem z zakupu, może za rok, lub dwa się uda jak nowy Kodiaq bedzie miał wersję L&Kna pewno poczekam, aż przynajmniej choroby wieku dzieciego mina.
Życzę Panowie jak najszybszych terminów produkcji![]()
-
cossak
- Samochód: Skoda Kodiaq RS 2.0 TSI
No właśnie chcę Kodiaqa w wersji RS, inne mi nie leżą. Jest ponad dwadzieścia sztuk Kodiaqów RS na otomoto z odbiorem w przyszłym miesiącu, ale nie dość, że konfiguracje takie sobie to można zapomnieć o jakichkolwiek rabatach ;/
-
TymekF
- Samochód: Kodiaq 2.0 TDI DSG 200KM 4x4
TSI, może TDI zostawili na później
Mam nadzieję, że niedługo się dowiem
-
icemichael
- Samochód: Skoda Octavia III 1.6 TDI
Mój 2.0 TSI Style zamówiony na początku grudnia właśnie się wyprodukował i za tydzień będzie gotowy do odbioru u dealera 
Cześć, zamówiłem Sportline TSI 4x4 (3 rząd, hak, asystenci, grzana szyba, felgi 20) na początku grudnia, wstępny termin na 8 tydzień roku. I mam nadzieje, ze tak zostanie i auto będzie do odbioru z początkiem marca, bo założyłem ze uda się póki co odwlec zakup drugiego kompletu kół na zimę.