Cześć wszystkim,
Od kilku tygodni w moim Kodiaq'u mam problem z zawieszaniem się / restartowaniem radia.
Wygląda to tak, że w pewnym momencie radio zaczyna trzeszczeć, przymilknie ze dwa razy na sekundę, po czym samo się restartuje.
Nie wiem czym to jest spowodowane, ja nic nie grzebałem w aucie, ale nie wiem czy nie pojawiło się to po jakiejś automatycznej aktualizacji jednostki..?
Czy ktoś z Was borykał się może z czymś podobnym?
Reset jednostki MY24
- mackowski30
- Samochód: Kodiaq Sportline 2.0 TSI 190KM 4x4
Re: Reset jednostki MY24
hejmackowski30 pisze: ↑16 lut 2026, 12:58Cześć wszystkim,
Od kilku tygodni w moim Kodiaq'u mam problem z zawieszaniem się / restartowaniem radia.
Wygląda to tak, że w pewnym momencie radio zaczyna trzeszczeć, przymilknie ze dwa razy na sekundę, po czym samo się restartuje.
Nie wiem czym to jest spowodowane, ja nic nie grzebałem w aucie, ale nie wiem czy nie pojawiło się to po jakiejś automatycznej aktualizacji jednostki..?
Czy ktoś z Was borykał się może z czymś podobnym?
u mnie podobnie od jakichś 2 lat cały środkowy wyświetlacz kilka razy zrobił to samo. Tzn. reset kilkukrotny wszystkiego podczas jazdy lub postoju, , nieudana próba ponownego samouruchomienia, znów autoreset, i tak wielokrotnie aż do wyłączenia przeze mnie w końcu zapłonu , odczekania i ponownego uruchomienia auta po chwili. Wtedy wracało do normy. Mega denerwujące. Przez okres 2 lat tego nie było. A potem kilkukrotnie w ciągu ostatnich niecałych 2 lat. Podejrzewam jakąś wadliwą aktualizację w
aso. Teraz jest ponoć kolejna , więc pojadę tam znowu, też Koledze polecam może pomoże... pozdrawiam
Marcin