https://www.otomoto.pl/oferta/skoda-kod ... b238f1e94e
Jakim cudem można przez rok zrobić 96,5K przebiegu ?
Dokładnie ale nieźle poganiane , albo auto na wyjazdy szefostwo w mojej firmie mercedesy miały po 3 miechach 25 tysięcy ale jeżdżone było na mecze do Francji na euro z Poznania co któryś dzieńMalenstwo8 pisze: ↑30 paź 2018, 9:08Można. Ja najwięcej zrobiłem 70 kkm, ale chłopaki robili po 90 kkm. Handlowiec, który ma dużo klientów zrobi taki przebieg bez problemu. Rok ma 365 dni, odejmij święta, jakiś urlop (chociaż może mieć na urlop i weekendy auto do swojej dyspozycji) i wychodzi jakieś powiedzmy 320 dni w roku jeżdżenia, co daje średnio 300 km dziennie. Poza tym być może nie jeździła nim jedna osoba i masz odpowiedź. Chyba lepiej tak, niż żeby skręcili przebieg na 25 kkm i "palili" Janka.
osobiście znam BMW 5 3.0D która w 3 lata miała nalatane 320 kkmcoolnba pisze: ↑30 paź 2018, 10:15Dokładnie ale nieźle poganiane , albo auto na wyjazdy szefostwo w mojej firmie mercedesy miały po 3 miechach 25 tysięcy ale jeżdżone było na mecze do Francji na euro z Poznania co któryś dzieńMalenstwo8 pisze: ↑30 paź 2018, 9:08Można. Ja najwięcej zrobiłem 70 kkm, ale chłopaki robili po 90 kkm. Handlowiec, który ma dużo klientów zrobi taki przebieg bez problemu. Rok ma 365 dni, odejmij święta, jakiś urlop (chociaż może mieć na urlop i weekendy auto do swojej dyspozycji) i wychodzi jakieś powiedzmy 320 dni w roku jeżdżenia, co daje średnio 300 km dziennie. Poza tym być może nie jeździła nim jedna osoba i masz odpowiedź. Chyba lepiej tak, niż żeby skręcili przebieg na 25 kkm i "palili" Janka.![]()