U mnie wygląda to tak jak na filmie:
https://youtube.com/shorts/Sj44lH6HLKE
Przycisk jest miękki, bez wyczuwalnego skoku, jakby watowaty. Trudno ocenić czy działa czy nie.
Awaria Tempomatu ACC / travel assist
Re: Awaria Tempomatu ACC / travel assist
Cześć, ja mam wrażenie, że ten boczny przycisk ma czujnik dotyku… U mnie (jak działa tempomat) podczas jazdy kiedy chcę zapisać prędkość z jaką jadę w danym momencie, to wystarczy, że go tylko dotknę, momentalnie zapisuje. Poprawcie mnie proszę, jeżeli się mylę. Chyba, że jest tak mega czuły i nie trzeba tak mocno naciskać…
Szczerze mówiąc, na początku też miałem takie odczucie, ale troche temu nie dowierzałem. Teraz mi to tylko potwierdziłeś.
Jutro jestem na wymianie oleju, popatrzę na inne egzemplarze i pogadam z elektronikiem.
Jutro jestem na wymianie oleju, popatrzę na inne egzemplarze i pogadam z elektronikiem.
Kris
-
RederOr
- Samochód: Kodiaq 1.5 TSI E-TEC mHEV 2025
Patrząc na film, u mnie jest tak samo. Wciska się może 1 mm bez wyraźnego czucia kliku czy skoku - jak w starych zegarkach elektronicznych.itepe pisze: ↑04 mar 2025, 17:39U mnie wygląda to tak jak na filmie:
https://youtube.com/shorts/Sj44lH6HLKE
Przycisk jest miękki, bez wyczuwalnego skoku, jakby watowaty. Trudno ocenić czy działa czy nie.
No to rzeczywiście słabo 
Moje zgłoszenie serwisowe jest otwarte, będę informował na bieżąco.
Moje zgłoszenie serwisowe jest otwarte, będę informował na bieżąco.
Kris
-
RederOr
- Samochód: Kodiaq 1.5 TSI E-TEC mHEV 2025
Tak, trochę rozczarowujące
Ale za to mamy pozycję w konfiguratorze za określoną kwotę
Kris
jestem ciekaw od czego to zależy, sąsiad ma kodiaqa z sierpnia 2024 i nie miał żadnego problemu, ani razu błędu