Rabaty przy kupnie Kodiaqa
Re: Rabaty przy kupnie Kodiaqa
Jarku... dzisiaj na szczęście jeszcze mamy wolny kraj i wolny wybór, przynajmniej jeśli chodzi o dobra konsumpcyjne. Jak mniemam jeżeli byłoby tak jak sugerujesz w podpisie to pewnie połowa z 100 jaką osiągnęło forum kupiłaby u Ciebie.
oczywiście preczytałeś dokładnie i uważnie to co napisałem...?
Ja dostałem rabat 5150zl ale z tego co się rozeznałem m.in. od sprzedawców z forum skody to albo już wogole nie dawali rabatów albo na podobnym poziomie co dostałem w moim salonie..teraz wiem że w moim salonie wogóle nie dają rabatów bo aut nie ma. Pewnie jakbym zamawiał w lutym a nie w połowie marca to bym zaoszczędził wiecej..
U mnie w lutym dla "prywaciarza" nawet dywaników nie dorzucili ;(
-
kamilR
- Samochód: Hyundai Tucson 1.7crdi '15,Koleos 2.0dci 4x4 '17
Hmmm, ja bym nie darował jakbym nic nie utargował... No ale zeby nawet dywaników nie dali:/
-
Rafał
- Samochód: 2.0 tsi lava blue
takie rzeczy jak dywaniki, maty bagażnika, uchwyty na tablety, breloczki itd to dostaniesz przy odbiorze auta
musisz tylko dobrze gadać
Ciśnienie mi lekko podnosisz
cóż jak pójdę ostro to będę musiał nowe zamówienie składać, pewnie w Toruniu
Wystarczy podzwonić po okolicznych dealerach i popytać na kiedy jeszcze mają auta. Nie wszyscy sprzedawali na potęgę z początku roku. Jeśli chodzi o rabaty, to jeden z nas ponoć uzyskał nawet 10%, co teoretycznie wg sprzedawców jest nieosiągalne. Kto ich tam wie 
-
rafalhtc
- Samochód: Hyundai Tucson 2017| 1.6 GDI | Comfort + Navi
Osiągalne i potwierdzam:)