Cześć, możesz zdradzić jakie warunki dostałeś w leasingu? Ile wpłaty, jaki okres finansowania i jaki wykup? Oczywiście jeżeli to nie tajemnica
Czas oczekiwania na Kodiaqa
-
RobertG7
- Samochód: Kodiaq Sportline 2.0 TSI 4x4
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Jeszcze jestem w trakcie wyboru oferty.
Koszt wiadomo zależy od założeń - okresu leasingu, 1 wpłaty, wielkości wykupu itp.
Najtańszy leasing wg moich założeń wyszedł ok 109 %
-
RobertG7
- Samochód: Kodiaq Sportline 2.0 TSI 4x4
Ok, tylko koszt leasingu wynika z wysokości wpłaty, wykupu i czasu. ten za 109 % przy jakich warunkach jest?
3 lata, 25 % wpłaty, 1 % wykup
Weź sobie kalkulator na stronie Skody, tam wychodzą 1:1 takie same oferty jak dostaniesz od dealera,
Weź sobie kalkulator na stronie Skody, tam wychodzą 1:1 takie same oferty jak dostaniesz od dealera,
https://kalkulator.skoda-auto.pl/skoda_ ... _klasyczny
Chyba coś się faktycznie pozmieniało w tych leasingach, bo całkiem niezłe wychodzą te koszty:)
Dzięki za informacje!

anonymous logo gif
Chyba coś się faktycznie pozmieniało w tych leasingach, bo całkiem niezłe wychodzą te koszty:)
Dzięki za informacje!

anonymous logo gif
Czego się spodziewałeś ... 101 % ? ... ;- )
Miałem na myśli pozytywne zaskoczenie
jakoś dziwnie wychodziło mi w kalkulatorach zawsze, więcej w okolicach 115-120%. A i reklamy na fb ostatnio pokazują ciekawe procenty:
1. T-roc - 104%
2. Volvo 107%
Wiec subiektywnie poczułem ze potaniało, albo złych parametrów używałem
1. T-roc - 104%
2. Volvo 107%
Wiec subiektywnie poczułem ze potaniało, albo złych parametrów używałem
-
__atomek__
- Samochód: Kodiaq 2.0.TDI L&K
115-120% to standard przy pięcioletnich
Miałem oferte na leasingg Volvo , była bliższa 120 % niż 107 ... Robili dobry upust na XC60 ale pod warunkiem leasingu w Mbanku który był słaby.vojdeg pisze: ↑12 paź 2022, 0:37Miałem na myśli pozytywne zaskoczeniejakoś dziwnie wychodziło mi w kalkulatorach zawsze, więcej w okolicach 115-120%. A i reklamy na fb ostatnio pokazują ciekawe procenty:
1. T-roc - 104%
2. Volvo 107%
Wiec subiektywnie poczułem ze potaniało, albo złych parametrów używałem![]()
Cześć wszystkim, dla oczekujących przedstawię krótko moją historię Kodiaq Sportline 1,5 z masą dodatków, o których pisałem wcześniej:
1. Zamówienie 01.06.2022 (prezent na dzień dziecka
) i termin realizacji wpisany w zamówieniu 31.01.2023
2. 10.08.2022 Informacja od dealera o terminie produkcji 38 tydzień łał szał i w ogóle mega niespodzianka
3. 07.09.2022 informacja kolejna już nie miła 48 tydzień i możliwość przesunięcia w każdą stronę
4. Tydzień potem informacja że jednak 44 tydzień
5. Dzisiaj news dnia samochód się właśnie wyprodukował i stoi w Czechach i czeka na transport. Nie z gruchy i pietruchy sam dealer nie wie o co chodzi i jakim sposobem się wkręcił w produkcję ( był owszem na urlopie 2 tygodnie ale żadnego info oprócz dzisiaj).
Piszę ku pokrzepieniu serc tych wszystkich którzy czekają, serdecznie Wam życzę takich niespodzianek. Pozdrawiam i życzę powodzenia.
1. Zamówienie 01.06.2022 (prezent na dzień dziecka
2. 10.08.2022 Informacja od dealera o terminie produkcji 38 tydzień łał szał i w ogóle mega niespodzianka
3. 07.09.2022 informacja kolejna już nie miła 48 tydzień i możliwość przesunięcia w każdą stronę
4. Tydzień potem informacja że jednak 44 tydzień
5. Dzisiaj news dnia samochód się właśnie wyprodukował i stoi w Czechach i czeka na transport. Nie z gruchy i pietruchy sam dealer nie wie o co chodzi i jakim sposobem się wkręcił w produkcję ( był owszem na urlopie 2 tygodnie ale żadnego info oprócz dzisiaj).
Piszę ku pokrzepieniu serc tych wszystkich którzy czekają, serdecznie Wam życzę takich niespodzianek. Pozdrawiam i życzę powodzenia.