Ergo można też dobrać do Style - może dlatego bez logo?chris24 pisze: ↑05 lut 2022, 13:03takie pierdoły jak latarka to wycofywali z tego co wiem przy kolejnym roku modelowym.
Gorzej jeżeli coś masz zamówione czarno na białym i nie dostarczają
Ja mam powiązane pytanie do ostatnich odbiorców L&K. Czy na oparciu przednich foteli jest nadal logo L&K ?
Widziałem film na yt gdzie jest wersja L&K ale fotele w wersji ergo te z przedłużanym siedziskiem i one logo L&K nie miały.
Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Nadal czekam wiec nie wiadomo jak bedzie ostatecznie, no ale moj sprzedawca mi napsiał ze cena jest poprostu obniżona jeśli wylatuje Canton - w mailu czarno na białym. Wiec to raczej wygląda na nieuczciwego dealera.boleq123 pisze: ↑05 lut 2022, 11:36Auto właśnie dotarło do salonu i dziś byłem je obejrzeć. Kodiaq RS zamawiany pod koniec września 20-25~. Niestety brak cantona i czujników martwego pola ale za to rok produkcji 2022 (miał być 21). Cena bez zmian, taka sama jak na początku była, to taka została bez względu na brak nagłośnienia i czujników. Odbiór gdzieś za tydzień (papiery, deatiling itp.).
Do L&K też można dobrać ergo i tak jak pisałem to był L&K bez na fotelu ... podeślę linka do tego filmu jak znajdę.elmiko pisze: ↑05 lut 2022, 13:35Ergo można też dobrać do Style - może dlatego bez logo?chris24 pisze: ↑05 lut 2022, 13:03takie pierdoły jak latarka to wycofywali z tego co wiem przy kolejnym roku modelowym.
Ja mam powiązane pytanie do ostatnich odbiorców L&K. Czy na oparciu przednich foteli jest nadal logo L&K ?
Widziałem film na yt gdzie jest wersja L&K ale fotele w wersji ergo te z przedłużanym siedziskiem i one logo L&K nie miały.
Właśnie dlatego, że Ergo można mieć i w L&K i w Style to nie ma tam logo - taka moja teoriachris24 pisze: ↑05 lut 2022, 15:49Do L&K też można dobrać ergo i tak jak pisałem to był L&K bez na fotelu ... podeślę linka do tego filmu jak znajdę.elmiko pisze: ↑05 lut 2022, 13:35Ergo można też dobrać do Style - może dlatego bez logo?chris24 pisze: ↑05 lut 2022, 13:03takie pierdoły jak latarka to wycofywali z tego co wiem przy kolejnym roku modelowym.
co do l&k bez side assist to info od dealra ze nie ma, jak się teraz nowe auto zamawia. jest do sprawdzenia i potwierdzenia przez innych zamawiajacych.
obecny cennik jest datowany na 22 grudzień więc bym nim się nie sugerował, pewnie zaraz będzie nowy. Co ciekawe w paru krajach EU nie ma już w ogóle wersji L&K w konfiguratorze. Z naszego konfiguratora już wykastrowali Laurina o canton i side assist z opisu wersji. Mi na L&K znowu przesunęli termin o kolejny tydzień (co tydzień to robią), ale o kastracji auta jeszcze od nikogo nic nie słyszałem. Miejmy nadzieję że nie dojdzie do takiej sytuacji, bo byłoby to wyjątkowo bezczelne z ich strony, w końcu "zmusili" wielu klientów do tej wersji. Gdyby nie to brałbym Sporline'a. Czy ktoś z was, kto czeka na L&K, ma jakieś info a propos wyposażenia, czy zostaje jak jest? Mało tu nas jest chyba.
Mam L&K zamówione w czerwcu, termin na połowę marca. Całe wyposażenie potwierdzone.cov pisze: ↑05 lut 2022, 17:36obecny cennik jest datowany na 22 grudzień więc bym nim się nie sugerował, pewnie zaraz będzie nowy. Co ciekawe w paru krajach EU nie ma już w ogóle wersji L&K w konfiguratorze. Z naszego konfiguratora już wykastrowali Laurina o canton i side assist z opisu wersji. Mi na L&K znowu przesunęli termin o kolejny tydzień (co tydzień to robią), ale o kastracji auta jeszcze od nikogo nic nie słyszałem. Miejmy nadzieję że nie dojdzie do takiej sytuacji, bo byłoby to wyjątkowo bezczelne z ich strony, w końcu "zmusili" wielu klientów do tej wersji. Gdyby nie to brałbym Sporline'a. Czy ktoś z was, kto czeka na L&K, ma jakieś info a propos wyposażenia, czy zostaje jak jest? Mało tu nas jest chyba.
Wysłałem zapytanie do dealara o wyjaśnienie. Jeżeli będą kroić topową wersję to niech spi .....cov pisze: ↑05 lut 2022, 17:36obecny cennik jest datowany na 22 grudzień więc bym nim się nie sugerował, pewnie zaraz będzie nowy. Co ciekawe w paru krajach EU nie ma już w ogóle wersji L&K w konfiguratorze. Z naszego konfiguratora już wykastrowali Laurina o canton i side assist z opisu wersji. Mi na L&K znowu przesunęli termin o kolejny tydzień (co tydzień to robią), ale o kastracji auta jeszcze od nikogo nic nie słyszałem. Miejmy nadzieję że nie dojdzie do takiej sytuacji, bo byłoby to wyjątkowo bezczelne z ich strony, w końcu "zmusili" wielu klientów do tej wersji. Gdyby nie to brałbym Sporline'a. Czy ktoś z was, kto czeka na L&K, ma jakieś info a propos wyposażenia, czy zostaje jak jest? Mało tu nas jest chyba.