Cześć wszystkim. Forum czytam od jakiegoś czasu, Kodiaq zamówiony na początku kwietnia, w czerwcu ma być, więc postanowiłem, że to już czas żeby się zarejestrować . Do zobaczenia na drodze.
Witaj
Ciekawe, że będzie tak szybko. Szybciej niż mój, który załatwiony "priorytetowymi" kanałami ma być do odbioru w lipcu (produkcja w czerwcu)
Ja zamowienie złozylem na poczatku kwietnia tydzien temu dostalem info ze termin 25tydzien.dzisiaj info ze zmiana terminu na 33 tydzien i ciekawe jak bedzie dalej:)
Witam!
Przesiadam się z francuzki na czeszkę, gabarytowo duża ale ponoć wyjątkowo temperamentna.
Zamówiona czarna perła 1.4 DSG 150KM Style + sunset + elektr. klapa bagażnika + rolety
Dla ciekawych przyspiesza tak samo jak koleos 2.0 dCi 175KM CVT (jeździłem dosłownie jedno po drugim).
Pozdrawiam!
Witam, mam plan przesiadki z Volvo V50 na Kodiaka. Teoretycznie jest wybrany i plan jest aby go pobrać w systemie niskich rat. Witam wszystkich jeszcze raz.
Witam forumowicze przymierzam sie do zakupu skody kodiaq 2.0 TSI 190 km benzynka. Chcialbym poznac wasze opinie na taemat w/w silnika i ewentualnej eksploatacji obecnie użytkuje Honde CRV 2.2 ktorej mam już dosc z uwagi na DPF
Pozdrawiam