Dzień dobry!
Kodiaq w domu od tygodnia.
Tutaj przywitaj się z innymi użytkownikami
-
Szprun
- Samochód: Skoda Kodiaq Ambition 2.0 TDI DSG
Re: Tutaj przywitaj się z innymi użytkownikami
Witam serdecznie.
Od wtorku jestem posiadaczem bialego Miska z motorkiem 2.0 150km.Skrzynia dsg,naped na przod wersja ambition.mam nadzieje,ze w przeciwienstwie do poprzedniej mojej skody ta bedzie jezdzic bezawaryjnie.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Od wtorku jestem posiadaczem bialego Miska z motorkiem 2.0 150km.Skrzynia dsg,naped na przod wersja ambition.mam nadzieje,ze w przeciwienstwie do poprzedniej mojej skody ta bedzie jezdzic bezawaryjnie.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
-
OnlineMalenstwo8
- Samochód: Kodiaq II RS :)
Będziesz zadowolony. 2.0 TDI + DSG + przód to bardzo udane połączenie. Jest moc, a spalanie bardzo przyzwoite.
Szerokości!!!
Szerokości!!!
-
JohnMendoza
- Samochód: Kodiaq Style 4x4 DSG 2.0 TDI 190KM
Witam serdecznie.
Super forum.
Pozdrowienia.
Super forum.
Pozdrowienia.
Witam wszystkich serdecznie.
Jacek
Jacek
Witajcie użytkownicy Niedźwiadków 
Jeżdżę Kodiakiem 1.4 TSI 110KW 4X4 Style od 29.VI.2017
Jeżdżę Kodiakiem 1.4 TSI 110KW 4X4 Style od 29.VI.2017
Witam wszystkich,
jeszcze nie mam Kodiaqa ale po wczorajszej jeździe próbnej w zasadzie jestem prawie przekonany pomimo przeglądania od jakiegoś czasu tego forum i tematów związanych z usterkami. Chcę wierzyć (może trochę naiwnie) że większość z nich to tak zwane "choroby wieku dziecięcego" i po przesiadce z Audi będę równie zadowolony z jakości i trwałości Skody, choć dopiero za ..... pół roku
Pozdrawiam i do zobaczenia na drogach.
jeszcze nie mam Kodiaqa ale po wczorajszej jeździe próbnej w zasadzie jestem prawie przekonany pomimo przeglądania od jakiegoś czasu tego forum i tematów związanych z usterkami. Chcę wierzyć (może trochę naiwnie) że większość z nich to tak zwane "choroby wieku dziecięcego" i po przesiadce z Audi będę równie zadowolony z jakości i trwałości Skody, choć dopiero za ..... pół roku
Pozdrawiam i do zobaczenia na drogach.
-
RobKos
- Samochód: Skoda Kodiaq 2.0 TDI 190KM Style DSG 4x4
Witam wszystkich.
Na swojego Kodiaq jeszcze czekam już od października ub.r.
Wysłane z mojego ASUS_Z01HD przy użyciu Tapatalka
Na swojego Kodiaq jeszcze czekam już od października ub.r.
Wysłane z mojego ASUS_Z01HD przy użyciu Tapatalka
Cześć wszystkim. Forum czytam od jakiegoś czasu, Kodiaq zamówiony na początku kwietnia, w czerwcu ma być, więc postanowiłem, że to już czas żeby się zarejestrować
. Do zobaczenia na drodze.
-
bubuś
- Samochód: był Kodiaq Style 2,0 TDI 140kW, 4x4, DSG + dodatki
Powitać kolejnego przyszłego Kodiaqowca.
Optymistycznie patrząc, to w czerwcu pojeździsz Kodiaqiem, ale w 2019 r. Poczytaj jakie są obsuwy terminu produkcji.
Follow your dreams
Cenię swój wzrok i czas, dlatego nie czytam niechlujnie pisanych postów! Oczekujesz pomocy, używaj poprawnej pisowni.
Popieram akcję na rzecz poprawnej pisowni i ortografii w Internecie: BYKOM-STOP!
Cenię swój wzrok i czas, dlatego nie czytam niechlujnie pisanych postów! Oczekujesz pomocy, używaj poprawnej pisowni.
Popieram akcję na rzecz poprawnej pisowni i ortografii w Internecie: BYKOM-STOP!