Czas oczekiwania na Kodiaqa

Wszelkie dyskusje związane z zakupieniem Kodiaqa
farmer
Samochód: kodiaq sportline 2.0tsi

Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa

Post autor: farmer »

Frytek114, tez mam z czerwca zamówienie na takie samo auto co Ty, żadnej informacji kiedy będzie, po 7 miesiącach chyba czas na rezygnację.

AUTO-PAK

REKLAMA:

AUTO-PAK
Kalinski

REKLAMA:

Kalinski

Frytek114
Samochód: Skoda Kodiaq Sportline 1.5 DSG

Post autor: Frytek114 »

Mi w sumie pasował termin pół roku bo rodzina się powiększyła w grudniu ale te zmiany terminów to jakieś nieporozumienie. Przyznam ze handlowiec potwierdził różne dodatki za ok2 tys ale zastanawiam się czy jeszcze można coś w konfiguracji dodać w takiej samej cenie?? Canton lub 3 rząd siedzeń ??
Ale ręce opadaj i faktycznie tez chciałem zrezygnować......

Bartosz
Samochód: Sportline 2.0TSI 190KM 2020

Post autor: Bartosz »

No to i ja w końcu zamówiłem :) (Sportline 2.0 TSI 190KM z masą dodatków). Wstępny termin na maj. Byłem na to przygotowany, ale niesmak jest, choć wiadomo, inni czekali/czekają 2x tyle lub dłużej – jednak 5 miesięcy to i tak długo według mnie. Dealer mówił, że ma klientów, którzy zamówili w czerwcu i jeszcze nie odebrali... Cóż, przynajmniej w gratisie Trinity z zimówkami GY. Oby się tylko nie wydłużyło...

darekgd
Samochód: Skoda fabia1, w drodze Kodiaq 2.0tsi

Post autor: darekgd »

Bartosz pisze:
12 sty 2019, 16:24
No to i ja w końcu zamówiłem :) (Sportline 2.0 TSI 190KM z masą dodatków). Wstępny termin na maj. Byłem na to przygotowany, ale niesmak jest, choć wiadomo, inni czekali/czekają 2x tyle lub dłużej – jednak 5 miesięcy to i tak długo według mnie. Dealer mówił, że ma klientów, którzy zamówili w czerwcu i jeszcze nie odebrali... Cóż, przynajmniej w gratisie Trinity z zimówkami GY. Oby się tylko nie wydłużyło...
A kiedy zamawiales?
Kodiaq 2.0 tsi Laurin&Klement is coming

Bartosz

darekgd pisze:
12 sty 2019, 18:25
Bartosz pisze:
A kiedy zamawiales?
Dzisiaj, 12 stycznia. Termin końcówka maja.

Awatar użytkownika
stingerA6
Samochód: Bardzo Mocarny Wagon - prawie Kodiaq

Post autor: stingerA6 »

No to życzymy wytrwałości ale zapowiada się fajna bestia.
"Forum to nie agencja towarzyska.....wszystkim nie dogodzimy"
"Niektórzy pędzą na złamanie karku, aż ciężko ich nieraz wyprzedzić."

D10ni
Samochód: GunMetal Sportline 2.0TDI 190KM

Post autor: D10ni »

Frytek114 pisze:
12 sty 2019, 8:14
Mi w sumie pasował termin pół roku bo rodzina się powiększyła w grudniu ale te zmiany terminów to jakieś nieporozumienie. Przyznam ze handlowiec potwierdził różne dodatki za ok2 tys ale zastanawiam się czy jeszcze można coś w konfiguracji dodać w takiej samej cenie?? Canton lub 3 rząd siedzeń ??
Ale ręce opadaj i faktycznie tez chciałem zrezygnować......
Ja chyba jeszcze miesiąc przed produkcją dodałem wirtualny kokpit i dało się.
Zadowolny z GunMetal Sportline :D

Frytek114
Samochód: Skoda Kodiaq Sportline 1.5 DSG

Post autor: Frytek114 »

Tak wiem ze się jeszcze da dodać wyposażenie tylko ja liczę na to ze salon ze swojej strony dorzuci jakieś fajne wyposażenie..... a wirtualny kokpit tez domowilem bo wydaje mi się ze wyglada świetnie ....obawiam się ze efekt końcowy będzie taki ze samochód będę miał prawie po roku oczekiwania wiec jak na auto takiej klasy to masakra!!! Ale cały czas się łudzę ze będzie wcześniej

Awatar użytkownika
borek
Samochód: Skoda Kodiaq L&K TSI 229 (chip)

Post autor: borek »

Bartosz pisze:
darekgd pisze:
Bartosz pisze:
A kiedy zamawiales?
Mozna wiedzieć jaki poziom cenowy? W necie jeszcze cennika brak, u mojego dealera również...

Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka

Bartosz

borek pisze:
13 sty 2019, 9:49
Bartosz pisze:
darekgd pisze:

A kiedy zamawiales?
Mozna wiedzieć jaki poziom cenowy? W necie jeszcze cennika brak, u mojego dealera również...

Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka
Ja nie zamawiałem w Polsce (mieszkam w Szwecji), w PL chyba niestety jeszcze żaden dealer nie ma cennika 2.0 TSI 190KM. Nie wiem dlaczego tak jest. Także informacja o cenie nie będzie dla Was zbyt użyteczna, tym bardziej, że tu auta są często tańsze niż w Polsce (na Kodiaqu jakieś 10% różnicy), a poza tym tutaj Sportline jest w odmianie Business Adventure Edition i ma już w standardzie m.in. Cantona, ogrzewanie postojowe i Keyless. No ale żeby Was nie dołować mogę powiedzieć, że czeka się tu tak samo długo :)

ODPOWIEDZ