Co was denerwuje w Kodiaqu ?
- maq
- Samochód: Kodiaq L&K TDI 200 '23
Re: Co was denerwuje w Kodiaqu ?
I ja mam. Ale po obiekcie nie zawsze chodzę z telefonem. Wtedy karta w kieszeni się przydaje.
-
RobertG7
- Samochód: Kodiaq Sportline 2.0 TSI 4x4
Zawsze w to miejsce można kilka banknotów NBP włożyć na ewentualność gdyby jednak padł internet lub prąd i wtedy wszystkie elektroniczne środki płatnicze byłyby bezużyteczne 
-
Dual
- Samochód: Kodiaq 2.0 TSI DSG Style
Obecnie doskwiera mi najbardziej w Kodiaqu przednie siedzenie kierowcy. Mam wrazenie ze jest umieszone nie osiowo z kierownicą i przez to jest tendencja do przemieszczenia się na siedzeniu w lewo - u mnie lewy garb siedzenia wbija mi sie w udo i posladek. Mam wrazenie, ze to po tych dziesiatkach tysiecy kilometrów przyczyniło to się do dolegliwosci bólowych w lewej nodze, jakby jakis uciskany nerw dawał znać o sobie.
Macie cos takiego?
Mocno zastanawiam sie nad zmiana auta na takie z wygodnym szerokim i miekkim siedzeniem.
Macie cos takiego?
Mocno zastanawiam sie nad zmiana auta na takie z wygodnym szerokim i miekkim siedzeniem.
Pozdrawiam
Dual
Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Style
Dual
Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Style
- maq
- Samochód: Kodiaq L&K TDI 200 '23
A może gąbka się odkształciła? Mam tak, jak jadę do myjni autem żony. Za nic nie mogę usadzić dupska jak należy. Rozbierałem już siedzenia w dwóch autach i wymieniałem wypełnienia na nowe. Inna bajka potem była podczas jazdy.