Abstrakcyjny i nie przyjmuję go do wiadomości - 48 tydzień.
Jak w najbliższych dniach coś się nie zmieni, to "rozwalę ten system"
Abstrakcyjny i nie przyjmuję go do wiadomości - 48 tydzień.
Jarzyński Auto Serwis Ciechanów, a co do czasu oczekiwania za PRLu trzeba było uzbierać całą kwotę wartości samochodu na książeczce PKO a następnie poczekać około 10 lat. Był też jakiś system losowań numerów książeczek i jak ktoś miał szczęście to nawet po 5 latach oczekiwania mógł się cieszyć nowym samochdem.A może w Skodzie by wprowadzili system losowań samochodów które mają iść do produkcji jako pierwszeagnes pisze: ↑06 mar 2017, 19:00To nie jest długo, uwierz mi...artur pisze: ↑06 mar 2017, 18:02Witam.Ja zmawiałem 19 grudnia 1.4tsi dsg style z napędem na jedną ośkie ale 15 lutego zmieniłem na 2.0 tsi dsg 4x4 w wersji ambition z kilkoma dodatkami pakiet fresh,podgrzewane fotele i kierownica z łopatkami,wybór profilu jazdy,nawigacja amundsen,hhc,pakiet komfortowego snu,cargo,wewnętrzne oświetlenie led.Termin produkcji pokazuje 24 tydzień czyli połowa czerwca.Długo![]()
![]()
Gdzie zamawiałeś?
Przecież to jest chyba listopad????!!!!!!! To ja już na swój nie będę narzekał a jeszcze usłyszałem że może się uda wcześniej przed weekendem majowym
Wszystko się zgadza, ale jak pamiętasz (lub nieartur pisze: ↑07 mar 2017, 6:04.... a co do czasu oczekiwania za PRLu trzeba było uzbierać całą kwotę wartości samochodu na książeczce PKO a następnie poczekać około 10 lat. Był też jakiś system losowań numerów książeczek i jak ktoś miał szczęście to nawet po 5 latach oczekiwania mógł się cieszyć nowym samochdem.A może w Skodzie by wprowadzili system losowań samochodów które mają iść do produkcji jako pierwsze![]()
![]()
Nawet mnie nie denerwujSkorek pisze: ↑07 mar 2017, 16:52YEEEEEEEES, YEEEEEEEES, YEEEEEEES !!!!! Właśnie zadzwonił dealer, że jeden z moich Kodiaq dotarł do salonu w Warszawie. Z racji tego, że to leasing i trochę potrwa załatwianie dokumentacji, a sprzedawca ma krótki urlopik, planowany odbiór auta to wtorek-środa w następnym tygodniu. Ale się cieszę...![]()