jestescie tego pewni w 100% ?Rafał pisze: ↑05 mar 2017, 17:59podsumowując: od wersji ambition można bez dodatkowych kosztów w serwisie cieszyć się dodatkowymi funkcjami/opcjami.root pisze: ↑04 mar 2017, 20:37
...
Co do rozpoznawania znaków i Lane Asisst to jest tak. Są trzy systemy korzystające z tej samej kamery: Light Assist, Lane Assist i rozpoznawanie znaków. Mając dowolny z nich można aktywować wszystkie pozostałe....
Aktywowałem to w Superbie 3 mając rozpoznawanie znaków i Light Assist i działa bez problemu.
tylko trzymać kciuki, żeby grzebanie w kompie było dostępne tak samo jak w superbie
Ambition ma w standardzie:
" LIGHT ASSIST (Coming Home, Leaving Home, Tunnel Light, )" ktore jak dla mnie korzysta ze zwyklego czujnika zmierzchu, zintegrowanego z czujnikiem deszczu w wiekszosci aut grupy VAG...
natomiast kamera, o ktorej piszecie, bedzie chyba w standardzie dopiero przy full ledach z AFS, czyli Style, lub za doplata 4,5k do ambition.
Nie wydaje mi sie, ze do coming/leaving home i tunel light montuja fabrycznie kamere? chyba, ze sie myle.
jesli ktos ma pewnosc, bede wdzieczny za potwierdzenie.