Cześć,
Zauważyłem, że ta ikonka kuli ziemskiej w lewym górnym rogu ekranu jest szara - to chyba oznacza brak połączenia z siecią ? Wywołałem ustawienia początkowe, niby przywróciło, ale coś jęczało, że nie może przywrócić ustawien intotainemnt. Ikonka nadal szara i nawet nie mogę się zalogować. Ktoś ma pomysł co i jak sprawdzić ? Ikonka szara już od paru dni - samochód kupiony w marcu, więc chyba serwisy online nadal powinny działać ?
edit: ogarnięte, jakby ktoś miał podobny problem to wyjąć bezpiecznik F19 (skrzynka w kabinie) na 30 sekund (może i mniej). Po włożeniu chwilę trwa zanim się kula ziemska pojawi, potem połaczenie działa. Bezpiecznik wyjmujemy i wkładamy oczywiście na wyłączonym zapłonie.
Problem z infotainment (brak połączenia)
-
Bili
- Samochód: Skoda Kodiaq 2.0TDI 200KM L&K
Re: Problem z infotainment (brak połączenia)
Ostatnio mają chyba problemy w ogóle bo to działa jak chce. Auta już nie mogłem pary razy otworzyć.
Re: Problem z infotainment (brak połączenia)
Też to zauważyłem. Najpierw przez miesiąc po odbiorze auta nie działała mi w ogóle sieć, bo zapomnieli jakąś wtyczkę włączyć, a teraz od paru dni też widzę, że w ogóle nie ma tej ikonki połączeń sieciowych. Jak wywołuję ręcznie aktualizację aplikacji lub coś podobnego to wyrzuca błędy. Co więcej rozpoznawanie znaków znów w związku z tym się pogorszyło.