Ciekawe jak inne większe rzeki, bo małe dawno zdaje się zdechły, czasem do zera. Wisła nie jest regulowana. Niesie piach jak sobie życzy. A Odra? Warta? Nad tą przejeżdżałem w Koninie niedawno i poziom zdecydowanie niski, tylko nie widać takich łach jak na Wiśle.
Odstawiamy Skody i jeździmy na rowerach. I to nie żart.
Ładnie. Gdzie był? Ile zapłaciłeś? Na siedemdziesiątce złapali z prędkością 80? Bo ja tylko na rowerze syna po papier toaletowy do lidla pojechałem. Dwie zgrzewki exclusive kupiłem
Na 70 miałem 109. Nie szalałem, z resztą nigdy nie igram z ogniem jadąc jako pierwszy. Skończyło się pouczeniem, choć groziło mi 800 zł i 9 pkt. Porządne chłopaki. Żeby było śmieszniej, włączyłem prawy kierunkowskaz, jeszcze przed podniesieniem lizaka do mnie.
Moje motto:Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z tego żywy.
Na 70 miałem 109. Nie szalałem, z resztą nigdy nie igram z ogniem jadąc jako pierwszy. Skończyło się pouczeniem, choć groziło mi 800 zł i 9 pkt. Porządne chłopaki. Żeby było śmieszniej, włączyłem prawy kierunkowskaz, jeszcze przed podniesieniem lizaka do mnie.
Wykazałeś skruchę
----
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER
Ogólnie jakoś to wyczuwałem, bo z reguły jeździ się na tym odcinku 110-130, ale ja ruszyłem spokojnie spod świateł, miałem pole position i nikt mnie nie wyprzedził, a przecież wariatów nie brakuje.
Ten mrugał światłami, lecz myślałem, że pogania poprzedzającego .
Moje motto:Nie bierz życia na serio i tak nie wyjdziesz z tego żywy.
Odebrałem wóz po trzech dniach dłubania w serwisie przy trzeszczącym dachu na wybojach i zacieku na tylnej szybie. To drugie zrobione. Podglądałem na lokalizacji i w sumie auto spędziło na hali raptem kilka godzin. Ponoć wyczyścili ślizgi i nasmarowali. Pierwsza jazda i trzeszczy jak poprzednio. Auto wraca na warsztat. Niech szukają dalej. Mieli zdjąć podsufitkę, ale tego nie zrobili. Sami mówili, że tam tkwi problem. Będziem walczyć
Dojrzałem do oddania auta na poprawki detailingowe lakieru. Kilka zadrapań i wgniotka. Wybieram się na wycenę w dwa miejsca i zobaczymy co powiedzą.