I to było fajne że można było skodę złożyć jak klocki lego, dobrać to co się chciało. To był jeden z główniejszych powodów dlaczego zrezygnowałe z RAV4 gdyż zaden z chyba 4 poziomów wyposażenianie był dla mnie nie odpowiedni. Dwa najtańsze nie zawierały tego co bym chciał a dwa najwyższe były za drogie a zawierały pozycje z których mogłem zrezygnować.TymekF pisze: ↑12 lis 2023, 13:09Marcinonline pisze: ↑11 lis 2023, 16:09Poczekaj na nowy model, jest już wstępny cennik i nie jest tak dużo drożej jak zakładali niektórzy na forum
Z tego co wiem, to mają zmienić dotychczasowy konfigurator, będzie przypominał inne marki, że wybierasz wersje wyposażenia i do niej w jakimś tam ograniczonym zakresie coś będziesz mógł dobrać lub nie.
Ale skończy się np branie najtańszej wersji i doposażanie jej w panoramę i webasto na przykład![]()
Rozumnie że z punktu widzenia producentów taka standaryzacja jest mniej kosztowa ale niestety nie będzie zadowalać niektórych klentów i będą szukać po innych markach wersji wyposażenia które będzie dla nich najbardzej zbliżone do tego co preferują.