Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
no ja mam czarny i narazie nic nie widac, pewnie kwestia czasu. zona ma pazury ale jakos nie wadzi nimi, a dzieciakowi otwieram sam drzwi bo jest za maly na otwieranie. z drugiej strony to nie obiekt muzealny zeby go nie dotykac tylko uzytkowac wiec rysy sa wpisane w uzytkowanie, byle nie byly to rysy parkingowe:)
- stingerA6
- Samochód: Bardzo Mocarny Wagon - prawie Kodiaq
Czas oczekiwania na Kodiaqa!!!!!!!!!!!!!
"Forum to nie agencja towarzyska.....wszystkim nie dogodzimy"
"Niektórzy pędzą na złamanie karku, aż ciężko ich nieraz wyprzedzić."
"Niektórzy pędzą na złamanie karku, aż ciężko ich nieraz wyprzedzić."
- Czarny
- Samochód: Mercedes Benz GLC 200d
Ja niestety po 6 miesiącach czekania na termin produkcyjny mojego L&K 2.0TSI plus parę dodatków wczoraj zrezygnowałem. Sprzedawca powiedział, że nie jestem pierwszy i nie ostatni. Na szczęście udało mi się znaleść zamiennik Kodiaqa. Jest może o 3cm krótszy ale posiada wszystko to co oferował mi Kodiaq i na szczęście mogłem kupić odrazu. Wczoraj odebrałem. MB GLC. Także tego
Ale nie opuszczam braci Kodiaqowych i nie żegnam się z Forum. Bacznie będę obserwował
Życzę wszystkim szybkich terminów produkcyjnych oraz szybkiego odbioru. Poniżej kilka fotek.

a jaka cena za Glc?
- Czarny
Wiadomo, że droższy niż Kodiaq ale ja potrzebowałem auto.
-
Dominik
- Samochód: Kodiaq 2023 - 2.0 TDI 200KM 4x4 L&K Lava Blu
Tez bralem go na poczatku pod uwage. Jakosc wykonania jest duzo lepsza niz w kodiaqu, silnik nie ma takiego laga jak Skoda. Cena w leasingu wychodzila mi podobnie jednak z uwagi na miejsce i kufer wygral Kodiaq. W moim przypadku to priorytet. Ale MB jest slicznyCzarny pisze: ↑09 kwie 2022, 10:09Ja niestety po 6 miesiącach czekania na termin produkcyjny mojego L&K 2.0TSI plus parę dodatków wczoraj zrezygnowałem. Sprzedawca powiedział, że nie jestem pierwszy i nie ostatni. Na szczęście udało mi się znaleść zamiennik Kodiaqa. Jest może o 3cm krótszy ale posiada wszystko to co oferował mi Kodiaq i na szczęście mogłem kupić odrazu. Wczoraj odebrałem. MB GLC. Także tegoAle nie opuszczam braci Kodiaqowych i nie żegnam się z Forum. Bacznie będę obserwował
Życzę wszystkim szybkich terminów produkcyjnych oraz szybkiego odbioru. Poniżej kilka fotek.
![]()
W tym tygodniu dostałem informację o wstępnej dacie produkcji na 24 tydzień (koniec czerwca). 2.0 tsi style, zamawiamy pierwszy tydzień grudnia 2021. Ciekawe czy się utrzyma, bo szczerze mówiąc też zaczynam mocno rozważać zmianę na coś dostępnego od ręki, szczególnie, że wchodziłem w już istniejące zamówienie, które miało być zrealizowane do końca marca.
Siedziałem w GLC jak wybierałem auto i powiem tak. Wygląd kwestia gustu i może się podobać, mnie nawet też.
Jednak prpojekt wnętrza kompletnie mi nie pasuje, zresztą jak większości Mercedesów.
W wielu dzisiejszcy Mercach ilośc wyśietlaczy, podświetleń itp powoduje mnie wrażenie odpustowości a nie premium.
Może jakbym pojeździł to bym się przekonał.
Jednak prpojekt wnętrza kompletnie mi nie pasuje, zresztą jak większości Mercedesów.
W wielu dzisiejszcy Mercach ilośc wyśietlaczy, podświetleń itp powoduje mnie wrażenie odpustowości a nie premium.
l
Gratulacje, czy możesz wrzucić kilka zdjęć już bez folii ? Chciałem zobaczyć jak się prezentuje L&K w tym kolorze, zastanawiam się nad zmianą na ten kolor właśnie. Fajnie jakbyś kilka zdjęć dorzucił wnętrza. Może w dziale prezentacji aut ?
- Czarny
Jazda GLC zrobiła by robotęchris24 pisze: ↑09 kwie 2022, 11:55Siedziałem w GLC jak wybierałem auto i powiem tak. Wygląd kwestia gustu i może się podobać, mnie nawet też.