A ja właśnie dostałem info że mój będzie się produkował w 22 tygodniu - a miał w 29-32 ....
Chodź kto wie czy nie będzie do oddania komuś innemu - w międzyczasie zdecydowałem się na inny samochód i teraz dylemat PS. chodź oby tylko takie były
JacekJ no fajne i z własciwym silnikiem. Prawie takie jak ja chcę, ale ... ma pewne rzeczy których nie chcę. Napewno znajdzie się chętna osoba. A gdzie to auto bedzie do odebrania?
Dzięki:) ale chodziło mi o to drugie auto na które się zdecydowałeś
No to nie skumałem drugi samochód to Land Rover Discovery Sport - wiem że inna klasa i jest droższy
Super auto chodź nie powiedziałem jeszcze "nie" Kodiaqowi - biorę go w piątek na 3 godziny żeby może jeszcze mnie przekonał
No jesli jest w Polmot Wwa to ja jestem zainteresowany nr Komisji. 25 tydz. byłby dla mnie idealny - akurat 20.06 mam urodziny
Od razu numer komisji jeszcze nie zdecydowałem że rezygnuje z kodiaqa - po weekendzie wszystko będzie jasne.
PS. a kolega mocno zainteresowany? jak zdecyduje się na inne samochód to myślę że się dogadamy
No jesli jest w Polmot Wwa to ja jestem zainteresowany nr Komisji. 25 tydz. byłby dla mnie idealny - akurat 20.06 mam urodziny
Od razu numer komisji jeszcze nie zdecydowałem że rezygnuje z kodiaqa - po weekendzie wszystko będzie jasne.
PS. a kolega mocno zainteresowany? jak zdecyduje się na inne samochód to myślę że się dogadamy
Samochód jest po "starej cenie" więc dużo można zyskać zarówno Ty jak i Ja
Też zastanawiałem się nad Discovery Sport, ale jak w salonie powiedziałem bardzo uprzejmej Pani, że zależy mi na 7 miejscach i rozważam zakup
Kodiaqa, to sama stwierdziła, że nie będzie mi "wciskała" Discovery Sport, bo jest mniejszy, ale zaprasza mnie za kilka miesięcy na przejażdżkę nowym Discovery. To jest auto, które obszernością wnętrza przeskoczy Kodiaqa, no i jeśli nie kupię Kodiaqa, a poczekam na Discovery to pewnie ciekawy rabat załatwi. Powiem Wam szczerze, że bardzo pozytywnie mnie Pani zaskoczyła takim podejściem do klienta i zapewne za trzy lata po spłacie Kodiaqa wrócę do nich.
Discovery Sport rzeczywiście jest trochę mniejszy wewnątrz.