To zależy od konkretnego sprzedawcy w salonie. Ja po zmianie wyposażenia zachowałem i stare ceny i rabat.Virgo7 pisze: ↑06 maja 2017, 22:02czy ktoś zmieniał już konfiguracje po zmianie cennika ?
chodzi o dodanie paru systemów do Style ( DCC , Kamera 360, kierownica sportowa, BLIND SPOT DETECTION)
pytam bo mam chęć dodać pare dodatków ale boje sie o uzyskany wcześniej rabat no i ciekawi mnie czy policzą podstawę już z nowego cennika
Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
DO developer
-
Tomala72
- Samochód: Skoda Kodiaq Style 4x4 2,0 TDI 190 KM DSG 7
Poza kierownicą sportową dodałem resztę podczas pierwotnej konfiguracji.
Generalnie już nie ruszam (poza tym co obiecał diler w ramach zmiany RM na 2018) bo jak piszą inny mogę wylądować na końcu kolejki.
Takie "W koło Macieju", "Czeski film". Jeszcze parę fajnych określeń na obecną sytuację by się znalazło.
Generalnie już nie ruszam (poza tym co obiecał diler w ramach zmiany RM na 2018) bo jak piszą inny mogę wylądować na końcu kolejki.
Takie "W koło Macieju", "Czeski film". Jeszcze parę fajnych określeń na obecną sytuację by się znalazło.
Egon, sprawdź, proszę, wiadomości prywatne (na forum).Egon pisze: ↑06 maja 2017, 20:42
Widze ze duzo przesiada sie z passata na kodiaqa. Ja również. Z tym ze ja sprzedalem 2 miesiace temu paska bo kojak mial byc do końca kwietnia. A bedzie pod koniec czerwca. Jak dobrze pojdzie. A czekam od pierwszych dni grudnia. Jako jeden z pierwszych zamawiajacych i ponad pol roku oczekiwania. Ma ktoś gorzej czy równie dlugi termin?
-
Dual
- Samochód: Kodiaq 2.0 TSI DSG Style
Egon, a myślę że użytkownicy Passata, a być może u Superba i Octavi szukali SUV (prześwit i 4x4) który byłby równie praktyczny jak poprzednie auta i tutaj Skoda sie spisała. Nie musimy juz kupe kasy na Tuarega czy Q7 i wciąż pozostajemy w "rodzinie" VW.
Dla nas liczą się walory praktyczne, może być mniej "kosmosu" i topowych materiało, zresztą dziecko i tak obkopie, szczególnie jak lubi na postoju łazić po całej kabinie, no i najważniejsze "WiFi" jest na tylnej kanapie.....
. No i długo czekasz to fakt, ale jak mi sie termin nie zmieni to też będę miał 11 miesięcy
.
Tomala, ja też już nic nie zmieniam, raz zmieniłem tydzien po zamówieniu to mi sprzedawca powiedział że mi sie z czerwca na październik przesunęło, powtem wróciło na maj, czerwiec i znów na styczeń 2018. Istny cyrk z tymi terminami, to do kabaretu sie nadaje. Ja dlatego już nic nie zmieniam, żeby sobie nie pogorszyć.
Dla nas liczą się walory praktyczne, może być mniej "kosmosu" i topowych materiało, zresztą dziecko i tak obkopie, szczególnie jak lubi na postoju łazić po całej kabinie, no i najważniejsze "WiFi" jest na tylnej kanapie.....
Tomala, ja też już nic nie zmieniam, raz zmieniłem tydzien po zamówieniu to mi sprzedawca powiedział że mi sie z czerwca na październik przesunęło, powtem wróciło na maj, czerwiec i znów na styczeń 2018. Istny cyrk z tymi terminami, to do kabaretu sie nadaje. Ja dlatego już nic nie zmieniam, żeby sobie nie pogorszyć.
Pozdrawiam
Dual
Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Style
Dual
-
Dual
No i po dzisiejszej rozmowie nadal jest 1 tydzien 2018 r. Moze za 3 dni cos sie zmieni zobaczymy.
Jakby coś pozostaje:
http://www.skoda-bohemiamotors.pl/auta- ... /?car=9855
Jakby coś pozostaje:
http://www.skoda-bohemiamotors.pl/auta- ... /?car=9855
Pozdrawiam
Dual
Dual
-
mitchell
- Samochód: Skoda Kodiaq 1.4 TSI 150KM DSG Style
Nie wiem, jak w przypadku reszty salonów, ale u mnie terminy - jeśli się zmieniały - to w czwartek/piątek (w czwartki importer ma podobno telekonferencje z Czechami i dopiero po tych rozmowach następują jakieś roszady w systemie).
-
Dual
No cóż jestem umówiony na telefon ze sprzedawcą w środę ale w takim razie w piątek też zadzwonię.
Pozdrawiam
Dual
Dual
Panowie i Panie jeżeli ktoś jest chętny na zakup Kodiaqa z odbiorem na sierpień to mogę odstąpić swoją rezerwację ponieważ zamówiłem VW Tiguana...rabat przyznany na Kodiaqa to 5150zł..
-
kamilR
- Samochód: Hyundai Tucson 1.7crdi '15,Koleos 2.0dci 4x4 '17
WoooW Wito why??? Co się stało podziel się szczegółami? Myślę że będziesz żałował za każdym razem mijając Kodiaq na drodze...
Witam,
Mój Misiek właśnie dzisiaj się wyprodukował. Zamówiony 3.03. Czeka na transport.
Mój Misiek właśnie dzisiaj się wyprodukował. Zamówiony 3.03. Czeka na transport.