Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Na tym polegał socjalizm. W sklepie pustki o kolejki do towaru, który mieli "rzucić" nazajutrz, to sprzedawcy nawet nie udawali miłych. Jak pojawiła się znacząca konkurencja, wszystko zamieniło się rolami. Jak Kodiaki za 2 lata zaczną im zalegać, pewnie będą bardzo mili.

DO developer
-
Tomala72
- Samochód: Skoda Kodiaq Style 4x4 2,0 TDI 190 KM DSG 7
Dla mnie handlowiec jest miły. Już wcześniej pisałem co za salon i gdzie.
Z racji, że w RM 2018 wypadają z oferty:
-Pakiet Biznes Infotainment Online na 3 lata
-Opcja „modułu karty SIM” dla nawigacji Amundsen. Zastępuje go rozwiązanie w postaci „CarStick” pendrive z wejściem na kartę SIM
jestem zaproszony do salonu aby porozmawiać i ustalić dodatkowe rabaty i gratisy już od dilera.
Mimo przesuwania terminów produkcji czuję satysfakcję z podejścia do sprzedaży przez ludzi z tej firmy.
PS. Mam czym jeździć i w firmie i w domu także tak strasznie nie boli czekanie.
Z racji, że w RM 2018 wypadają z oferty:
-Pakiet Biznes Infotainment Online na 3 lata
-Opcja „modułu karty SIM” dla nawigacji Amundsen. Zastępuje go rozwiązanie w postaci „CarStick” pendrive z wejściem na kartę SIM
jestem zaproszony do salonu aby porozmawiać i ustalić dodatkowe rabaty i gratisy już od dilera.
Mimo przesuwania terminów produkcji czuję satysfakcję z podejścia do sprzedaży przez ludzi z tej firmy.
PS. Mam czym jeździć i w firmie i w domu także tak strasznie nie boli czekanie.
- fonus
- Samochód: Kodiaq 1.4 TSI ACT 150 KM 2WD DSG Brąz Magnetic
Można? Można!
Dual ja miałem chyba dużo szczęścia ponieważ auto zamawiałem na początku marca ze wstępną datą na koniec sierpnia. Po 2 tygodniach termin wskoczył na 24 tydzień, po czym po tygodniu na 18tydzień. I ostatecznie wczoraj wyszedł z produkcjiDual pisze: ↑06 maja 2017, 12:08No i zrobiło się mało miło a szkoda, bo przeciez forum chyba nowe i juz polemiki nie potrzebne.
Moze zresetujmy licznik i jeszcze raz:
Sprzedawca poinformował mnie, iż podobno "system wciaz miele" i od poniedziałku powinny powrócić wczesniejsze terminy, czyli moze znów z 2 tyg. 2018 zrobic sie 25 tydzien 2017?
Oby, ale w tym temacie jestem człowiekiem małej wiary.
A jak u Was z terminami?
Auto zamówiłem w Opolu u Lellka, to juź mój drugi samochód z tego salonu i powiem Ci ,że obsługa na najwyższym poziomie.
Dodam tylko, że z dodatków min.mam panoramiczny dach,który jak widać nie miał wpływu na wydłużenie terminu. Pozdrawiam.
-
rafalhtc
- Samochód: Hyundai Tucson 2017| 1.6 GDI | Comfort + Navi
Potwierdzam, że salony Lellek zachowują bardzo wysokie standardy. Obsługa również w Gliwicach rewelacyjna.
I nieźle robią eventy bo ten test Kodiaqa z którego zdjęcia Wam pokazałem był dla Skoda Lellek Gliwice
Jak wiecie z zamówienia swojego zrezygnowałem A było to też u Lellka. Sprzedawca mimo to był do samego końca dla mnie bardzo uprzejmy i rozeszliśmy się w super atmosferze.
To on też bardzo długo walczył o zatrzymanie Klienta i pomimo rezygnacji dalej poziom rozmów był na takim wysokim poziomie jak i podczas zamawiania.
I nieźle robią eventy bo ten test Kodiaqa z którego zdjęcia Wam pokazałem był dla Skoda Lellek Gliwice
Jak wiecie z zamówienia swojego zrezygnowałem A było to też u Lellka. Sprzedawca mimo to był do samego końca dla mnie bardzo uprzejmy i rozeszliśmy się w super atmosferze.
To on też bardzo długo walczył o zatrzymanie Klienta i pomimo rezygnacji dalej poziom rozmów był na takim wysokim poziomie jak i podczas zamawiania.
U mnie utrzymuje się 23 tydzień - pożyjemy, zobaczymy.
Widze ze duzo przesiada sie z passata na kodiaqa. Ja również. Z tym ze ja sprzedalem 2 miesiace temu paska bo kojak mial byc do końca kwietnia. A bedzie pod koniec czerwca. Jak dobrze pojdzie. A czekam od pierwszych dni grudnia. Jako jeden z pierwszych zamawiajacych i ponad pol roku oczekiwania. Ma ktoś gorzej czy równie dlugi termin?
We Wrocławiu mają 3 sztuki Kodiaqa dostępne od ręki..wszystkie 3 sztuki mają taką samą konfigurację tylko kolory inne..chyba ktoś hurtowo zamówił i zrezygnował.. 
czy ktoś zmieniał już konfiguracje po zmianie cennika ?
chodzi o dodanie paru systemów do Style ( DCC , Kamera 360, kierownica sportowa, BLIND SPOT DETECTION)
pytam bo mam chęć dodać pare dodatków ale boje sie o uzyskany wcześniej rabat no i ciekawi mnie czy policzą podstawę już z nowego cennika
chodzi o dodanie paru systemów do Style ( DCC , Kamera 360, kierownica sportowa, BLIND SPOT DETECTION)
pytam bo mam chęć dodać pare dodatków ale boje sie o uzyskany wcześniej rabat no i ciekawi mnie czy policzą podstawę już z nowego cennika