Małe sprostowanie- 9% mailem z pakietem lub 10% przy opcji bez pakietu przeglądów. Miało być 2tys za rezygnację ale już nie zdążyłem tego dostać bo anulowałem zamówienie i nie było już sensu dalej negocjować.
Szkoda, że nikt nie przejął bo pisałem o tym kilka razy, że jest taka opcja i że bije się z myślami i raczej zrezygnuje z Kodiaqa.
Już by ktoś autem teraz jeździł nawet jakby pewnie coś dodał do wyposażenia.
Rabaty przy kupnie Kodiaqa
-
rafalhtc
- Samochód: Hyundai Tucson 2017| 1.6 GDI | Comfort + Navi
Re: Rabaty przy kupnie Kodiaqa
A jednak chyba jeździ kolega sitarz91 o czym więcej napisałem w temacie Czas oczekiwania...
Chyba muszę się upomnieć o piwo
-
Prawoimotoryzacja
- Samochód: Golf 6
Jeżeli ktoś jest ze Śląska i jest zainteresowany rabatem na Kodiaq to też mogę pomóc 
-
Tomala72
- Samochód: Skoda Kodiaq Style 4x4 2,0 TDI 190 KM DSG 7
To w stylu: Dam mega rabat. Odbiór 4 kwartał 2018.
Przecież widać jak na dłoni, że klienci biorą jak świeże bułeczki. Bez oporów podnieśli cennik.
Ludzie przecież kontyngent fizycznie dostępnych aut jest wyczerpany do końca roku. Na Polskę rzucili raptem 3500 sztuk a chętnych... Śmiech na sali.
Który handlowiec będzie rozmawiał o rabatach.
PS.
Kolega ostatnio mówił, że jak dobrze zagadasz to na Forda Edge dają po 30 tyś. rabatu. Może ktoś się skusi.
Przecież widać jak na dłoni, że klienci biorą jak świeże bułeczki. Bez oporów podnieśli cennik.
Ludzie przecież kontyngent fizycznie dostępnych aut jest wyczerpany do końca roku. Na Polskę rzucili raptem 3500 sztuk a chętnych... Śmiech na sali.
Który handlowiec będzie rozmawiał o rabatach.
PS.
Kolega ostatnio mówił, że jak dobrze zagadasz to na Forda Edge dają po 30 tyś. rabatu. Może ktoś się skusi.
3300 szt.
-
Tomala72
- Samochód: Skoda Kodiaq Style 4x4 2,0 TDI 190 KM DSG 7
Kolego Skorek
Tak trochę podkolorowałem z tą ilością. Wiem
Tak trochę podkolorowałem z tą ilością. Wiem
-
Rafał
- Samochód: 2.0 tsi lava blue
a czy ma ktoś pewne informacje ile aut z puli 3300 zostało sprzedane??
-
root
- Administrator
- Samochód: Volvo V90
Trochę się tu zrobił bałagan, więc posty dotyczące Edge'a i Rextona przeniosłem do tematu Skoda Kodiaq vs. Ford Edge vs. SsangYong Rexton. Tutaj proszę dyskutować o rabatach na Kodiaqa.
Twój znajomy posiada albo zastanawia się nad zakupem Kodiaqa? Daj mu znać o naszym forum! 
Dziś pierwsza rozmowa zrobiłem rezerwację, auto na 02/03 2018 roku 2.0 TSI dostałem 4% przy max wersji i nie chętnie aby coś więcej dać. Chociaż ostatniego słowa nie powiedziałem jeszcze, do czasu finansowania pozostało jeszcze spokojnie ponad pół roku. Będę się rozglądał, chociaż musze przyznać, że jazda 2.0 TDI 190KM całkiem całkiem...
-
Dual
- Samochód: Kodiaq 2.0 TSI DSG Style
Wg nieoficjalnej informacji z wtorku jeszcze nie wszystkie 3300 szt. sprzedano.
Pozdrawiam
Dual
Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Style
Dual
Kodiaq 2.0 TSI DSG 4x4 Style