Ja mam model z 2018. Z Columbusem i własną kartą SIM do transmisji danych.
Jakoś 3 tygodnie przed tą "awarią" podczas normalnej jazdy wyskoczył komunikat na ekranie centralnym o dostępnej aktualizacji systemu. Ponieważ chwilę wcześniej próbowałem zaktualizować online mapy do nawigacji - odruchowo kliknąłem "Aktualizuj".
W tym momencie nastąpiła aktualizacja systemu - na ekranie między zegarami pojawił się komunikat o niedostępności usług SOS, lampka na górze zmieniła się na czerwoną. Po ok. 4 minutach wszystko wróciło do normy.
W związku z obecną "awarią" usług online nie miałem czasu jechać do serwisu. Samo się naprawiło po 3 tygodniach (działa u mnie połączenia auta z serwerami Skody i zaktualizowana aplikacja mobilna Skoda Connect jest w pełni funkcjonalna. Być może tamta aktualizacja sprawiła, że nie musiałem odwiedzać serwisu.
NIE [ROZWIĄZANY] Problem z usługami online
-
D10ni
- Samochód: GunMetal Sportline 2.0TDI 190KM
Re: NIE [ROZWIĄZANY] Problem z usługami online
Ja mam MY2019 i prod. grudzień 2018, nadal nic.
Zadowolny z GunMetal Sportline 
-
kapete
- Samochód: Kodiaq 1.4 TSI Lava Blue
Mój czerwiec 2018 i działa - apka, komputer - w aucie globus ze szpilką - dane aktualne.
: NIE [ROZWIĄZANY] Problem z usługami online
Czerwiec 2018. Auto połączenie OK, pokazuje wszystko co związane z connect. Aplikacja i www dane z 17-04-2019.
Może jakoś wspólni złożylibyśmy reklamacje do Skody. Jak będzie więcej zgłoszeń potraktują Nas poważniej.
Może jakoś wspólni złożylibyśmy reklamacje do Skody. Jak będzie więcej zgłoszeń potraktują Nas poważniej.
-
D10ni
- Samochód: GunMetal Sportline 2.0TDI 190KM
Zgłaszaj się do serwisu, jeśli jeszcze nie byłeś. Bo jeśli nie byłeś, to masz szansę że zacznie działać.
Zadowolny z GunMetal Sportline 
Dostałem do Skoda Polska | VGP <info@info.skoda.pl> :
Uprzejmie informuję, iż czekamy na odpowiedź z działu zajmującego się usługami Skoda Connect. Kiedy tylko ją otrzymamy niezwłocznie ją do Pana prześlemy.
Infolinia Skoda Polska nie ma możliwości wydania opinii technicznej.
Uprzejmie informuję, iż czekamy na odpowiedź z działu zajmującego się usługami Skoda Connect. Kiedy tylko ją otrzymamy niezwłocznie ją do Pana prześlemy.
Infolinia Skoda Polska nie ma możliwości wydania opinii technicznej.
-
Piotrek
- Samochód: Kodiaq 1,4TSi 125 KM Red Velvet
U mnie dziś po przerwie od 16.03 ruszyło. Jakiś czas temu pobrałem nową aplikację na telefon ale nie mogłem autoryzować połączenia- brak ustawień skoda connect w samochodzie. Nie było też globusa. Zaciąga wszystkie dane. Zobaczymy na jak długo
U mnie apka zaciągnęła wieczorna trasę. Zobaczymy co będzie dalej...
- MałGorzata
- Samochód: (Kodiaq Style 2.0 TSI 4x4 7DSG) -> -> -> Enyaq 60
Jedno pytanie i jednocześnie prośba. Proszę jeszcze napisać czy macie/mieliście ikonkę szpilki?
U mnie przerwa zaczęła się od zniknięcia ikonki ze szpilką.
U mnie przerwa zaczęła się od zniknięcia ikonki ze szpilką.
----
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER
Wysłane z mojego desktopa przy pomocy myszki lub klawisza ENTER