Czas oczekiwania na Kodiaqa
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Dziś dostałem informacje ze Sportline z silnikiem benzynowym nie ma żadnych terminów i nie wiadomo kiedy będą... salon jednak stanął na wysokości zadania i zaoferował w tej samej cenie silnik 2.0 150 km wiec całkowity rabat jaki dostałem na auto w mojej konfiguracji to 25 tys.... i termin jest na 12 tydz... jak chcą to moga
-
Kris
- Samochód: BMW e39 M5, Kodiaq 2.0TSI 4x4 DSG,
Pewnie ze moga kwestia odpowiedniego podejscia, tylko szkoda ze nie mogles zamowic tego co chciales, jednak chyba do konca nie moga tak naprawde wszystkiegoFrytek114 pisze: ↑13 lut 2019, 19:43Dziś dostałem informacje ze Sportline z silnikiem benzynowym nie ma żadnych terminów i nie wiadomo kiedy będą... salon jednak stanął na wysokości zadania i zaoferował w tej samej cenie silnik 2.0 150 km wiec całkowity rabat jaki dostałem na auto w mojej konfiguracji to 25 tys.... i termin jest na 12 tydz... jak chcą to moga![]()
Frytek, a masz juz termin produkcji swojego Sportline w dieslu?
Jeszcze raz.Zamówiłeś 1.5Tsi a dostaniesz 2.0tsi czy w dieslu dostaniesz?Frytek114 pisze: ↑13 lut 2019, 19:43Dziś dostałem informacje ze Sportline z silnikiem benzynowym nie ma żadnych terminów i nie wiadomo kiedy będą... salon jednak stanął na wysokości zadania i zaoferował w tej samej cenie silnik 2.0 150 km wiec całkowity rabat jaki dostałem na auto w mojej konfiguracji to 25 tys.... i termin jest na 12 tydz... jak chcą to moga![]()
2.0 150KM to tylko diesel
, TSI ma już 190KM
Zamówiłem 1.4 tsi ale tak się przedłużył termin ze miał być 1.5 tsi przypomnę ze zamawiałem auto w czerwcu 2018. Teraz zamienili mi na 2.0 TDI 150km i termin produkcji jest na 12/13 tydzień. Tak jak pisałem dostałem info z salonu ze z silnikiem 1.5TSI nie są w stanie mi podać kiedy będzie produkcja i nie ma nawet żadnej prognozy , sprzedawca dodał tez ze problem powiększa pakiet Sportline . Początkowo chciałem diesla ale według mnie różnica w cenie między benzyna a dieslem była zbyt duża... tak wiec dla mnie rozwiązanie dobre choć dużo dużo za późno.......
- stingerA6
- Samochód: Bardzo Mocarny Wagon - prawie Kodiaq
Coś pechowo trafiłeś. Sytuacja anormalna.
"Forum to nie agencja towarzyska.....wszystkim nie dogodzimy"
"Niektórzy pędzą na złamanie karku, aż ciężko ich nieraz wyprzedzić."
"Niektórzy pędzą na złamanie karku, aż ciężko ich nieraz wyprzedzić."
-
coolnba
- Samochód: Kodiaq Style 2.0 TDI 150 KM 4x4 DSG-7
Ja zamawiałem w czerwcu w listopadzie odbierałem na najem długoterminowy nie zapłaciłem ani złborek pisze:Jakiej wysokości wpłaty sobie życzą pod zamówienie?
Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego ONEPLUS A5010 przy użyciu Tapatalka
Zaczyna się. Pierw słyszałem koniec maja, po 5 tyg. od zamówienia już słyszę koniec czerwca. Na szczęście byłem na to przygotowany i mnie to aż tak nie rusza. Za dwa tygodnie mają wiedzieć coś więcej. Jak będzie większe opóźnienie, to będę się zastanawiać (mają Style w dieslu na koniec kwietnia).
No to mnie zmartwiliście... mój misiek zamówiony w 3 tyg 1.5 tsi dsg 4x2, wstępnie mowa była o 15 tyg, w poniedziałek dzwonię do dealera, czy coś wiedzą, dam znać