Czas oczekiwania na Kodiaqa
- stingerA6
- Samochód: Bardzo Mocarny Wagon - prawie Kodiaq
Re: Czas oczekiwania na Kodiaqa
Za bardzo nie wygrasz, bo jak zrezygnujesz, to 5 innych już na takie auto czeka.
"Forum to nie agencja towarzyska.....wszystkim nie dogodzimy"
"Niektórzy pędzą na złamanie karku, aż ciężko ich nieraz wyprzedzić."
-
D10ni
- Samochód: GunMetal Sportline 2.0TDI 190KM
Moim zdaniem ugrać można przed podpisaniem umowy, teraz bym na nic nie liczył bo nie ma z czego. Twoja kasa już jest gdzieś dalej w tabelkach i zestawieniach jako "pewna" i jedynie to może jakieś dywaniki czy coś co dealer może w inne koszty wrzucić.
Z drugiej strony nikt Ci nie broni ponegocjować u innego dealera czegoś o rok nowszego i zobaczyć co ugrasz.
Z drugiej strony nikt Ci nie broni ponegocjować u innego dealera czegoś o rok nowszego i zobaczyć co ugrasz.
Zadowolny z GunMetal Sportline 
Jak byłem w październiku to kierownik powiedział że SKODA dla takich klientów zapowiedziała upusty około 10 tys. dlatego pytam czy ktoś może jest lub był w takiej sytuacji. A za normalną cenę nie sprzedadzą tego samochodu chyba jakiś desperat to kupi. Czekałem pół roku to jeszcze poczekam. A co z reklamami wyprzedaż rocznika do 15 tys. takiej!
-
Marcin
- Samochód: WRX STI 04'; Corolla TS 02', Scala 19'
Jak słusznie zauważyłeś = DO 15 000zł.
I tak najśmieszniej, gdy ktoś pyta o Citigo z rabatem wyprzedażowym na poziomie 15 000zł...
Planujesz zakup samochodu?
Zapraszam poza forum 606987746
https://skodakrakow.otomoto.pl/
Dużo dostępnych!
Podkreślam!Każdy z moich postów to wyłącznie moja opinia. Nie jest to oficjalne stanowisko Skody ani salonu w którym pracuję.
Zapraszam poza forum 606987746
https://skodakrakow.otomoto.pl/
Dużo dostępnych!
Podkreślam!Każdy z moich postów to wyłącznie moja opinia. Nie jest to oficjalne stanowisko Skody ani salonu w którym pracuję.
Kontynuując moje przeboje ze Skoda dziś dostałem informacje ze auto będzie na 27 tydzień. 2019 roku a było zamawiane w czerwcu 2018 wiec sporo pand rok czekania na samochód z takiej półki to gruba przesada i kpina z klienta a przy zamawianiu max termin był pół roku na który się zgodziłem bo mi odpowiadał..... o dodatkowych rabatach nie ma mowy ani doposażeniu auta.... totalna porażka .. pierwszy i ostatni raz zdecydowałem się na Skodę !!!!
-
darekgd
- Samochód: Skoda fabia1, w drodze Kodiaq 2.0tsi
Jak zamawiales 2.0 tsi l&k i mozna go doposazyc jeszcze to chetnie wezme, ja bede happy a ty kupisz cos innegoFrytek114 pisze: ↑21 sty 2019, 19:49Kontynuując moje przeboje ze Skoda dziś dostałem informacje ze auto będzie na 27 tydzień. 2019 roku a było zamawiane w czerwcu 2018 wiec sporo pand rok czekania na samochód z takiej półki to gruba przesada i kpina z klienta a przy zamawianiu max termin był pół roku na który się zgodziłem bo mi odpowiadał..... o dodatkowych rabatach nie ma mowy ani doposażeniu auta.... totalna porażka .. pierwszy i ostatni raz zdecydowałem się na Skodę !!!!
Kodiaq 2.0 tsi Laurin&Klement is coming
- stingerA6
- Samochód: Bardzo Mocarny Wagon - prawie Kodiaq
Ja zniecierpliwionych i wystraszonych długim oczekiwaniem, zapraszam do mnie. Mam na stanie około 10 Kodiaczków w różnych konfiguracjach (od Ambition po Sportline, benzyny diesle)
"Forum to nie agencja towarzyska.....wszystkim nie dogodzimy"
Zamówiłem Sportline 1.4/1.5 tsi dsg
Poza tym to nie jest kwestia zniecierpliwienia i wystraszenia a podejścia rzetelnie do klienta.....
Powiedz kiedy dostałeś ten termin 27tydzień , bo ja tez z czerwca 2.0tsi i dalej nie mam terminu. Bedziesz czekał dalej?Ja chyba zrezygnuje.Frytek114 pisze: ↑21 sty 2019, 19:49Kontynuując moje przeboje ze Skoda dziś dostałem informacje ze auto będzie na 27 tydzień. 2019 roku a było zamawiane w czerwcu 2018 wiec sporo pand rok czekania na samochód z takiej półki to gruba przesada i kpina z klienta a przy zamawianiu max termin był pół roku na który się zgodziłem bo mi odpowiadał..... o dodatkowych rabatach nie ma mowy ani doposażeniu auta.... totalna porażka .. pierwszy i ostatni raz zdecydowałem się na Skodę !!!!